En Ar

انتصاب سرپرست معاونت دانشجويي دانشگاه ايلام

دکتر علي نقي شکري به سمت سرپرست معاونت دانشجويي دانشگاه ايلام منصوب شد
طي حکمي از سوي دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، دکتر علي نقي شکري عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي به سمت سرپرست معاونت دانشجويي دانشگاه منصوب شد.

جناب آقاي دکتر علي نقي شکري
عضو محترم هيأت علمي دانشکده کشاورزي
سلام عليکم

با عنايت به مراتب تعهد، دانش و سوابق اجرايي ارزشمند جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي، به عنوان «سرپرست معاونت دانشجويي دانشگاه» منصوب مي‌شويد. انتظار مي‌رود در ذيل تعامل سازنده با معاونان دانشگاه، رؤساي دانشکده‌ها و ساير مديران با مديريت جهادي و مشي خردمندانه، تمامي توان خويش را در حوزه ذيربط به‌کار گيريد. لازم است تلاش در جهت رضايتمندي و ايجاد فضاي امن و بانشاط براي دانشجويان و توسعه امکانات رفاهي و ورزشي سرلوحه کار قرار داده شود. توفيق روزافزون جنابعالي را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر طاهر علي محمدي

سرپرست دانشگاه