En Ar

ارتقاء جايگاه دانشگاه ايلام در نظام رتبه‌بندي «سايمگو»

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، گفت: دانشگاه ايلام بر اساس ويرايش تازه نظام رتبه‌بندي «سايمگو» در سال 2022، در جايگاه 699 جهان جاي گرفت.

به گزارش روابط عمومي، دکتر طاهر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينکه رتبه دانشگاه ايلام طي سال 2021 در نظام رتبه‌بندي سايمگو (Scimago Institutions Rankings) در جهان 775 بود، اظهار داشت: هم‌اکنون جايگاه دانشگاه ايلام طي سال 2022 در اين نظام رتبه‌بندي، با 76 پله صعود به رتبه 699 جهاني ارتقا پيدا کرده است.

نمودار صعود جايگاه دانشگاه ايلام در نظام رتبه‌بندي سايمگو

لينک سايت سايمگو: https://www.scimagoir.com/institution.php?idp=3992

دکتر علي‌محمدي با بيان اينکه رتبه‌بندي «سايمگو» از فراگيرترين نظام‌هاي رتبه‌بندي جهاني دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشي، پژوهشي و بهداشتيِ دولتي و خصوصي در جهان به شمار مي‌رود، خاطرنشان کرد:  پژوهش، نوآوري و تأثير اجتماعي سه‌بعدي هستند، که 13 سنجه کليديِ ارزيابي دانشگاه‌ها را در اين نظام پوشش مي‌دهند.