دانشجویان و کارکنان پژوهشگر دانشگاه ایلام معرفی می‌شوند

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » آقای دکتر مهدی زاده، معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی اظهار داشتند: در راستای ترغیب و تشویق مجموعه دانشگاهیان ایلام در زمینه انجام پژوهش و فرهنگ‌سازی این امر مهم، فراخوان تجمیع آثار به دانشجویان و کارکنان این مرکز آموزش عالی ارسال شده است.

وی زمان انجام فعالیت‌های پژوهشی را از تاریخ 1 مهر 92 تا تاریخ 31 شهریور 93 عنوان کرد و گفت: فعالیت‌ها باید در زمینه‌ چاپ مقاله در مجله، تالیف کتاب، ارائه مقاله در همایش‌های ملی و بین المللی و ثبت اختراع باشند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام آخرین مهلت ارسال آثار را 5 آذرماه اعلام کرد و ابراز داشت: دانشجویان و کارکنان فعالیت‌های پژوهشی خود را به معاونت مربوطه تحویل دهند.

آقای دکتر مهدی زاده بیان داشت: به پژوهشگران برگزیده علاوه بر اختصاص 5 امتیاز، جوایز ارزنده‌ای در همایش هفته پژوهش تقدیم خواهد شد.