نشست هیأت رئیسه دانشگاه با اعضاء هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی

در ادامه نشستهای هیأت رییسه با اعضاء هیأت علمی دانشکده­ها این بار هیأت محترم رییسه دانشگاه نشستی با اعضاء محترم هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی داشتند.در ابتدای این نشست دکتر صحرایی با تبریک میلاد حضرت امام موسی کاظم (ع) و بزرگداشت شهادت آیت­اله مدرس و روز مجلس مطالبی دررابطه با وضعیت آموزشی ودانشجویی بیان نمودند سپس هر کدام از اعضاء محترم هیأت علمی دانشکده با بیان دیدگاهها و نظرات خودخواسنار پی­گیری مشکلات این دانشکده شدند و در پایان اعضاء محترم هیأت رئیسه پاسخگوی مسائل مختلف این عزیزان بودند.