مراسم غبار روبی و زیارت مزار شهداء گمنام دانشگاه در هفته بسیج

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی» در مراسم معنوی که امروز دوشنبه 3 آذر در دانشگاه ایلام برگزار گردید، ریاست محترم دانشگاه، رییس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز با حضور در مزار شهدای گمنام، با نثار فاتحه یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشتند.

در این مراسم که بمناسبت هفته بسیج برگزار گردید حجت الاسلام والمسلمین سراج، نماینده محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک هفته بسیج به ملت غیور و دانشگاهیان عزیز بیان داشتند: شهداء گمنام در واقع نام آوران واقعی این نظام هستند و گمنام ما هستیم که تحت القاب و عناوین گم شده ایم و باید همیشه ودر همه حال در یاد خدای خود و این شهیدان والا مقام باشیم.

مراسم غبار روبي و زيارت مزار شهداء گمنام دانشگاه در هفته بسيج مراسم غبار روبي و زيارت مزار شهداء گمنام دانشگاه در هفته بسيج