حضور ریاست محترم دانشگاه در اردوی کوهنوردی دانشجویان پسر

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » با هدف ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین دانشجویان اولین برنامه کوهنوردی دانشجویان  خوابگاه شهید چمران با حضور آقای دکتر صحرایی ریاست محترم دانشگاه،آقای دکتردرویشی معاون محترم پشتیبانی و منابع انسانی و آقای دکتر فاضلی مدیر دانشجویی  روز پنجشنبه اول آبان در کوههای اطراف دانشگاه برگزار گردید، در ابتدای این اردو ریاست محترم دانشگاه و دانشجویان شرکت کننده در این اردو با حضور در مزار شهداء گمنام دانشگاه مسیر دانشگاه تا ارتفاعات اطراف دانشگاه را پیودند .

در این اردو دانشجویان در مورد مسائل مختلف به گفتگو با آقای دکتر صحرایی وآقای  دکتر درویشی پرداختند .

حضور رياست محترم دانشگاه در اردوي کوهنوردي دانشجويان پسر حضور رياست محترم دانشگاه در اردوي کوهنوردي دانشجويان پسر