مراسم تقدیر از ایثارگران دانشگاه

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » جلسه تقدیر از اعضاء هیأت علمی و کارکنان ایثارگر با حضور جناب آقای دکتر صحرایی ریاست محترم دانشگاه، در سالن فرزانگان برگزار گردید .

در این جلسه آقای دکتر صحرایی ضمن عرض تسلیت در پی در گذشت عالم ربانی حضرت آیت الله مهدوی کنی از یاران صدیق حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری وبا آرزوی موفقیت برای همکاران ایثارگر اظهار داشتند: هدف از این جلسه قدر دانی از ایثارگران عزیزی است که در برهه ای از زمان فداکاری نمودند، هر چند کاری که این عزیزان انجام داده اند برای این نبوده که زمانی از آنان تقدیر بعمل آید بلکه هدفشان معامله با خداوند بوده است لذا همه شما عزیزان ایثار کرده و این ایثار در بالاترین مرحله اش فدا نمودن جانشان بوده است و کسانیکه برای دفاع از عزت و شرف کشورشان حاضر شدند جانشان را بدهند اینک وظیفه ما است که برای آنان وقت بگذاریم تا آن عزیزان شرایط بهتری پیدا کنند.

دکتر صحرایی بیان نمود: بزرگترین نعمت برای بشر، امنیت است که ما الحمدالله این نعمت را در مملکت و نظاممان داریم این در حالی که در بعضی از کشور منطقه جامعه آنها به زمان جاهلیت برگشته و قتل و تجاوز وبرده فروشی در آنها توسط گروه های تروریستی رواج یافته است، اما کشور عزیزمان جمهوری اسلامی ایران استوار تر از همیشه به لنگر گاه آرامش منطقه تبدیل شده است که این جز با فداکاری شما عزیزان میسر نبود.

ریاست محترم دانشگاه افزود: خداوند در سوره الشرح آیات 5 و 6 می فرماید: فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا*إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا پس از پی دشواری آسانی است – همانا با دشواری آسانی است،  اگر سختی ها را تحمل کنیم و سر بالایی را طی کنیم قطعاً به سراشیبی خواهیم رسید، با تحمل سختی ها قطعاً چند سال بعد می توانیم مشکلات کشور را حل کنیم که یکی از این مشکلات اشتغال است و این وعده پروردگار به همه ماست .

دکتر صحرایی در پایان باذکر صلوات و نثار فاتحه برای شادی روح حضرت امام (ره)، حضرت آیت الله مهدوی کنی و تمام شهداء انقلاب سخنان خود را به پایان رساند.

شایان ذکر است در در این مراسم با اهداء هدیه از ایثارگران عزیز دانشگاه تقدیر بعمل آمد .

مراسم تقدير از ايثارگران دانشگاه