مراسم زیارت مزار شهداء و پیاده روی در محوطه دانشگاه

« به گزارش خبر نگار روابط عمومی » به مناسبت آغاز هفته تربیت بدنی و ورزش، صبح روز شنبه 26 مهر ماه، مراسم زیارت مزار شهداء عطر افشانی و اهداء گل به شهداء گمنام با حضور ریاست محترم دانشگاه، اعضاء هیأت علمی و کارکنان دانشگاه صورت گرفت .

در ادامه حاضرین در این مراسم مسیر مسجد دانشگاه تا استادیوم فوتبال را پیاده طی نمودند .

در پایان این مراسم جناب آقای دکتر صحرایی ریاست محترم دانشگاه در سخنانی اظهار داشتند: ورزش در زندگی روزمره ما تأثیر بسیار مثبتی خواهد داشت و همیشه از طرف پیامبر اسلام (ص) توصیه گردیده.

ریاست محترم دانشگاه با اشاره به یکی از سیاست‌‌های اصلی و راهبردی دولت تدبیر و امید و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که ایجاد فضای نشاط در دانشگاه‌ها است بیان داشت: تلاش می کنیم که در سال جاری با افزایش بودجه ورزشی بستری را فراهم آوریم تا اعضاء هیأت علمی و کارکنان بتوانند با نشاط و انرژی بیشتر در دانشگاه حاضر شوند، ایشان با اشاره به شرایط مناسب ایلام برای کوهنوردی از اداره تربیت بدنی خواست تا به برنامه کوهنوردی پایان هفته کارکنان پیش از گذشته توجه شود.

مراسم زيارت مزار شهداء و پياده روي در محوطه دانشگاه مراسم زيارت مزار شهداء و پياده روي در محوطه دانشگاه