دکتر علی محمدی: گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، پاسداشت اندیشه و تفکر الهی حضرت امام خمینی(ره) است.

به مناسبت آغاز دهه مبارکه فجر  طی مراسمی با حضور دکتر علی محممدی رئیس دانشگاه، دکتر گودرزی معاون پشتیبانی و منابع انسانی، حجت الاسلام شریفی راد رئیس سازمان تبلیغلت اسلامی، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان  از تمثال حضرت امام خمینی(ره) در محل مزاز شهدای گمنام دانشگاه  استقبال بعمل آمد.

در این مراسم دکتر علی محمدی گفت: گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، پاسداشت اندیشه و تفکر الهی معمار کبیر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) است. اندیشه­های امام خمینی(ره) برگرفته از تعالیم ارزشمند اسلام و قرآن کریم بوده و از قداست خاصی برخوردار است.

رییس دانشگاه افزود: خدمت به مردم، ولایت محوری، عدالت طلبی و ظلم ستیزی از آموزه های امام خمینی(ره) نه تنها برای ملت ایران بلکه برای همه جهانیان است.

دکتر علی محمدی تاکید کرد: اندیشه های الهی امام راحل امروز در سیره مقام معظم رهبری تجلی یافته و ملت ایران باید بر خود ببالد که از وجود نعمتی بزرگ به نام ولایت برخوردار است.

وی افزود: ملت ایران با حضور پرشور در آیین­های دهه مبارک فجر اعتقاد راسخ خود به آرمان های انقلاب اسلامی را به اثبات می­رسانند. و این حضور حماسی افتخار آفرین است و باید همواره حفظ شود.

دکتر علی محمدی با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری و شوراههای اسلامی شهر و روستا افزود: انتخاب مسوولانه و آگاهانه افراد اصلح و شایسته توسط مردم عمل به فرامین امام راحل می باشد و اقشار مختلف مردم باید ضمن حضور گسترده و با بصیرت در این عرصه، وفاداری خود به ارزش های انقلابی و اسلامی را نمایان کنند.

دکتر علي محمدي: گراميداشت ايام الله دهه فجر انقلاب اسلامي، پاسداشت انديشه و تفکر الهي حضرت امام خميني(ره) است. دکتر علي محمدي: گراميداشت ايام الله دهه فجر انقلاب اسلامي، پاسداشت انديشه و تفکر الهي حضرت امام خميني(ره) است. دکتر علي محمدي: گراميداشت ايام الله دهه فجر انقلاب اسلامي، پاسداشت انديشه و تفکر الهي حضرت امام خميني(ره) است. دکتر علي محمدي: گراميداشت ايام الله دهه فجر انقلاب اسلامي، پاسداشت انديشه و تفکر الهي حضرت امام خميني(ره) است.