راه اندازی 13 رشته جدید تحصیلی در دانشگاه

مجوز سیزده رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه اخذ شد.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر طاهر علی­محمدی رییس دانشگاه  با بیان مطلب فوق گفت: با رایزنی­ها و پی­گیریهای انجام شده، شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات  و فناوری با صدور مجوز13رشته تحصیلی شامل­: 2 رشته در مقطع کارشناسی، 7 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 4 رشته در مقطع دکتری موافقت بعمل آورد.

دکتر علی­محمدی افزود: این رشته­ها شامل: علوم ورزشی گرایش علوم انسانی ورزش و علوم اقتصادی گرایش اقتصاد نظری در مقطع کارشناسی، مهندسی  کشاورزی گرایش سازه­های آبی، مدیریت سازمانهای دولتی گرایش برنامه­ریزی و نظارت، ریاضی کاربردی، مهندسی کشاورزی گرایش علوم باغبانی، تاریخ تشیع، مهندسی کشاورزی گرایش علوم خاک و  مهندسی  کشاورزی گرایش مکانیزاسیون در مقطع کارشناسی ارشد و همچنین الهیات و معارف اسلامی گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی، ، تغذیه دام، زراعت گرایش اکولوژی گیاهی  و علوم جنگل در مقطع دکتری می­باشد.

رئیس دانشگاه تاکید کرد: حسب سیاست وزارت علوم مبنی برگسترش رشته­های تحصیلات تکمیلی، دانشگاه ایلام نیز سیاست راهبردی خود را در این زمینه قرار داده است و بدین لحاظ رایزنی برای اخذ رشته های دیگر ادامه دارد.

دانشگاه ایلام  هم اکنون  دارای 74 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی،کارشناسی،کارشناسی ارشد ودکتری می­باشد.