برگزاری مراسم بزرگداشت شادروان علیرضا صیدیان از کارکنان شریف و باسابقه دانشگاه

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی درگذشت شادوران علیرضا صیدیان از کارکنان شریف و باسابقه دانشگاه  مراسم فاتحه­، با حضور دکتر علی محمدی رییس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین، روسای دانشکده­ها، اعضای هیأت علمی، دانشجویان، کارکنان دانشگاه و خانواده مرحوم صیدیان در مسجد دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا حاج آقای قربانی از مداحان استان با ذکر اشعار و جملاتی یاد آن مرحوم را گرامی داشتند و سپس حجت الاسلام و المسلمین سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنانی با ابراز تأسف و تأثر از درگذشت مرحوم صیدیان، از زحمات و تلاشهای آن مرحوم در طول خدمت در دانشگاه تشکر کرد و بیان داشت: مرحوم صیدیان از افراد همیشه حاضر در صف اول نماز جماعت مسجد دانشگاه بودندکه این امر در طی سالیان متمادی و تا آخرین روز حیات آن مرحوم ادامه داشت.

حجت الاسلام سراج افزود: شادروان صیدیان بنا به اخلاق حسنه­ ای که داشتند، با مجموعه مسئولین و کارکنان دانشگاه رابطه صمیمانه­ی برقرار کرده بودند و همیشه دلسوزانه و با رعایت ادب و احترام مطالبات و مشکلات کارکنان را پی­گیری می­کردند و دانشگاه در این زمینه خاطرات ماندگاری از آن مرحوم دارد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در ادامه با بیان احادیث و ذکر داستانهایی در زمینه مرگ اظهار داشت: همه ما در تمام مراحل زندگی و بخصوص در مراسم فاتحه و ختم باید به یاد مرگ و امر حساب و کتاب روز قیامت باشیم تا مبادا بر اثر غفلت در دنیا و آخرت متضرر شویم.

شایان ذکر است این مراسم با هماهنگی روابط عمومی دانشگاه برگزار گردید.