مجلس عزای حضرت رقیه (س) با مداحی حاج مهدی منصوری+دانلود فایل صوتی مراسم

برای دانلود فایل صوتی این برنامه بر روی گزینه زیر کلیک کنید. یا به آرشیو پادکست مراجعه نمائید (پادکست شماره20)

مجلس عزای باب الحوائج حضرت رقیه (س) شب گذشته به همت هیئت حضرت علی اکبر (ع) با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای سراج سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام و نوای دلنشین حاج مهدی منصوری در مسجد الغدیر دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با استقبال چشمگیر عموم مردم و دانشجویان مواجه شد، شرکت کنندگان به عزاداری، مرثیهسرایی و سینه زنی پرداختند.