دکتر حسین مهدی زاده به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب گردید

« به گزارش خبرنگار روابط عمومی » طی حکمی از طرف جناب آقای دکتر صحرایی ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسین مهدی زاده از اعضاء محترم هیئت علمی دانشکده کشاورزی به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب گردید .

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت می نماید .

متن حکم بشرح ذیل می باشد .

برادر گرامی جناب آقای دکتر حسین مهدی زاده

عضو محترم هیئت علمی دانشکده کشاورزی

سلام علیکم

نظر به تعهّد، تخصّص و تجارب ارزنده­ی جناب­عالی، به موجب این حکم ضمن حفظ سمت­های آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه منصوب می­شوید.

امید است با توکّل به خداوند سبحان و بهره­گیری از نظرات همه­ی اعضای هیئت علمی و سایر همکاران دانشگاه، همّت خویش را در انجام امور محوله بر پایه­ی قوانین، سیاست­ها و برنامه­های مصوّب و راهبردهای دولت تدبیر و امید به­کار گیرید. از خداوند منّان توفیق هر­چه بیشتر شما را در خدمت به اسلام و انقلاب خواستارم.