تشریح اردوی کارکنان دانشگاه به مشهد مقدس از طرف مسئول پایگاه مقاومت اداری دانشگاه

آقای شهاب ناصری پور مسئول پایگاه مقاومت اداری دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: با رایزنی و هماهنگی­های انجام شده و همچنین حسن نظر و حمایت دکتر علی محمدی رییس دانشگاه و دکتر شیری معاون پشتیبانی و منابع انسانی، تعداد 21 نفر از کارکنان دانشگاه به همراه خانواده­های آنان شامل 96 نفر از تاریخ 3/6/92لغایت 9/6/92 به اردوی مشهد مقدس اعزام شدند.

آقای ناصری افزود: زیارت حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، مسجد جمکران، حضرت معصومه و عبدالعظیم از جمله برنامه های این اردو بود که برای اولین بار  از طرف پایگاه مقاومت اداری انجام گرفت.

تشريح اردوي کارکنان دانشگاه به مشهد مقدس از طرف مسئول پايگاه مقاومت اداري دانشگاه