دیدار با خانواده شهید مرتضی ساده میری (هلتی)

در آغاز سال تحصیلی جدید و همزمان با هفته دفاع مقدس، پنجشنبه 4 مهر 92 اعضای شورای بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام به همراه دکتر علی محمدی ریاست محترم دانشگاه و حجت الاسلام هاشمی معاون محترم نهاد رهبری دانشگاه به منظور تجدید میثاق با آرمان های امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و تقویت روحیه ایثار و شهادت، با خانواده شهید مرتضی ساده میری (هلتی) دیدار نمودند.

در این دیدار حجت الاسلام هاشمی به بیان مقام شامخ شهدا پرداختند و رشادت های فرمانده گردان 502 امام حسین (ع) (از تیپ یکم امیرالمومنین (ع) لشگر 4 بعثت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ) را مثال زدنی دانستند.

همچنین آقای قدرت ساده میری (برادر شهید) خاطراتی را از فضائل اخلاقی و دلاوری های شهید بیان نمودند.

ديدار با خانواده شهيد مرتضي ساده ميري (هلتي) ديدار با خانواده شهيد مرتضي ساده ميري (هلتي) ديدار با خانواده شهيد مرتضي ساده ميري (هلتي) ديدار با خانواده شهيد مرتضي ساده ميري (هلتي)