برگزاری مراسم تقدیر از دانش آموزان ممتاز فرزند اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه

مراسم تقدیر از دانش آموزان ممتاز فرزند اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه صبح روز شنبه 23/6/92 با حضور دکتر علی محمدی رییس دانشگاه، حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر شیری معاون پشتیبانی و منابع انسانی، دکتر قربانی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، روسای دانشکده­ها و دانش آموزان ممتاز به همراه خانواده هایشان در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به بیان اهمیت علم در روایات اسلامی و ضرورت کسب آن پرداخت و بر اهتمام دانش آموزان برای یادگیری و کسب فضایل اخلاقی برای ساخت آینده ایران اسلامی تاکید کرد.

در ادامه به 300 نفر از دانش آموزان ممتاز فرزند اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه لوح تقدیر و هدیه اهداء گردید.