اولین جلسه پژوهشی سال 1393 مورخ 24 فروردین در محل دفتر معاونت پژوهشی با حضور سرپرست محترم دانشگاه برگزار گردید .

«به گزارش خبر نگار روابط عمومی » در این جلسه که با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد ابتدا اعضای جلسه ضمن تبریک انتصاب ریاست دانشگاه گزارشی کوتاه مطرح و مشکلات موجود در رابطه با پژوهش بیان نمودند . در ادامه جلسه ریاست محترم دانشگاه ضمن بیان وضعیت موجود دانشگاه در خصوص مسائل پژوهش ابراز امیدواری کردند که افزایش بودجه این بخش بتواند عملیاتی شود . ایشان توصیه نمودند که اولین موضوع و اولویت این است که روحیه صداقت و اعتماد را در رابطه با همکارن توسعه دهیم و با انجام اقدامات مدیریتی کارایی و اثربخشی را در دانشگاه محقق نمائیم . وی با اشاره به محدودیت های بخش بودجه کل دانشگاه یادآور شدند که تنها توسل به اقدام های خلاقانه مدیریتی است که می تواند وضعیت را سامان دهد .

این جلسه با صلوات بر محمد و آل محمد به پایان رسید .

اولين جلسه پژوهشي سال 1393 مورخ 24 فروردين در محل دفتر معاونت پژوهشي با حضور سرپرست محترم دانشگاه برگزار گرديد . اولين جلسه پژوهشي سال 1393 مورخ 24 فروردين در محل دفتر معاونت پژوهشي با حضور سرپرست محترم دانشگاه برگزار گرديد . اولين جلسه پژوهشي سال 1393 مورخ 24 فروردين در محل دفتر معاونت پژوهشي با حضور سرپرست محترم دانشگاه برگزار گرديد . اولين جلسه پژوهشي سال 1393 مورخ 24 فروردين در محل دفتر معاونت پژوهشي با حضور سرپرست محترم دانشگاه برگزار گرديد .