نشست صمیمی ریاست دانشگاه با فعالان فرهنگی

در پی پاسخ مثبت ریاست محترم دانشگاه به درخواست دانشجویان عضو تشکل ها و کانون های سیاسی، فرهنگی و مذهبی مبنی بر برگزاری جلسه ای جهت ارائه گزارش عملکرد، عصر دیروز دوشنبه جلسه ای با حضور ریاست محترم دانشگاه و تعدادی از دانشجویان فعال فرهنگی در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

رییس دانشگاه پس از ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه چند ساعت  به سوالات مختلف دانشجویان پاسخ داد .

دانشجویان عضو تشکل های دانشگاه به نمایندگی از کل دانشجویان به بیان مسائل و مشکلات صنفی، آموزشی و رفاهی پرداختند و با بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف پیشنهادها و راهکارهایی ارائه نمودند.

در پایان دانشجویان از همه تلاش های صورت گرفته در زمینه های مختلف از ریاست دانشگاه تقدیر نمودند.

نشست صميمي رياست دانشگاه با فعالان فرهنگي نشست صميمي رياست دانشگاه با فعالان فرهنگي