مراسم بزرگداشت درگذشت شادروان بیژن جوهری ازاساتیدگروه حسابداری دانشگاه ایلام

در این مراسم که از سوی هیأت رئیسه دانشگاه و دانشکده علوم انسانی برگزار گردید. ریاست محترم دانشگاه،هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان، دانشجویان و خانواده های محترم جوهری و صالحی پور حضور داشتند. در  این مراسم حجه الاسلام و المسلمین دکتر اکبر نژاد ریاست محترم دانشکده علوم انسانی ضمن عرض تسلیت به خانواده های داغدار این عزیزان و جامعه دانشگاهی و ابراز تأسف و تألم از فقدان این استاد فقید به بیان چند جمله از فرمایشات امام علی(ع) اشاره نمود که انسان باید برای مرگ آماده باشد و غافلگیر نشود که این مهم دیر یا زود به سراغ انسان خواهد آمد. این مراسم با اقامه نماز ظهر و عصر به امامت مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به پایان رسید.

لازم به یادآوری می باشد که درتاریخ31شهریورماه سال جاری شادروان بیژن جوهری به مهراه همسروفرزند عزیزشان درمسیر بازگشت ازمشهد مقدس درنزدیکی اسلام آبادبراثرسانحه دلخراش تصادف جان خودرا ازدادند.روحشان شادویادشان گرامی باد.