پیام تسلیت هیأت رئیسه، اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه در مورد ارتحال آیت الله آقای حاج شیخ محمد تقی مروارید

انالله وانا الیه راجعون

ارتحال عالم ربانی و مجاهد نستوه آیت الله آقای حاج شیخ محمد تقی مروارید را به ساحت مقدس حضرت بقیه الله الاعظم(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، مقام معظم رهبری(دامت برکاته)، جامعه روحانیت، دانشگاهیان، مردم شریف استان و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می­نمائیم.

این شخصیت وارسته که در دوران طاغوت در صف اول مبارزان به ایفای نقش پرداخت، بعد از پیروزی انقلاب مقدس اسلامی نیز در صحنه­های مختلف نظام به عنوان یار و یاور حضرت امام(رحمه الله علیه) منشأ خدمات فراوان و ارزشمندی در استان ایلام شد. حضور پر معنای ایشان با وجود کهولت سن در راهپیمایی باشکوه 9 دی در راستای حمایت از نظام مقدس اسلامی و اطاعت از ولی زمان مقام معظم رهبری، فراموش نشدنی است. از خداوند متعال برای ایشان رحمت و رضوان و برای همه ارادتمندان و خانواده محترمشان صبر و اجر خواهانیم.