برگزاری نشست هیات رئیسه دانشگاه بادانشجویان فعال فرهنگی

نشست هیات رئیسه دانشگاه بادانشجویان فعال فرهنگی  عصر روز دوشنبه 23/8/90با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه درمحل سالن فرزانگان برگزارگردید.

دراین نشست که درفضایی صمیمانه برگزارشدابتدادانشجویان­ به بیان نظرات،دیدگاهها،سئوالات  وانتقادات موردنظرپرداختندکه اهم مسائل حول محورهای ذیل مطرح گردید:

ضرورت راه اندازی سایت خبری برای انجمنهای علمی،اتصال اینترنت به مسجددانشگاه،کمبودبودجه کانونها،کمبودبودجه انجمنهای علمی، تسهیل دراجرای برنامه های پیشنهادی دانشجویان،ضرورت توجه بیشتربه نخبگان ،ضرورت اجرای مسابقات علمی بین دانشجویان،توسعه برنامه کرسیهای آزاداندیشی،اختصاص اتاق به کانونها وانجمنهای علمی و رفع مشکلات اینترنت خوابگاهها.

درادامه دکتر علی محمدی که  بحثهای دانشجو.یان رایاداشت کرده بود با صبروحوصله پاسخهای لازم راارائه دادند ودرجمع بندی نهایی مطالبی رابیان داشتند .

دکتر علی­محمدی با عرض خیرمقدم به دانشجویان وتبریک فرارسیدن عیدسعیدغدیرخم بیان داشت:کمال تقدیر وتشکردارم ازحضور پرشور دانشجویان دراین جلسه که به بیان نظرات وانتقادات موردنظرخودپرداختندوبخصوص ازاینکه بعضی ازدانشجویان مطالبات وانتظارات  موردنظررهبرمعظم انقلاب  رامطرح کردند.

رئیس دانشگاه افزود:دانشجویان دربیان انتقادات ودیدگاهای خود نباید فقط به نقاط منفی توجه داشته باشندونقاط مثبت راهم درسخنان خود لحاظ نموده تا بتوانند نظرات پخته تری را بیان نمایند.

دکتر علی محمدی با اشاره به حجم بالای کاردانشگاه درحوزه های مختلف گفت:برای اینکه کارها سامان یابدوروند روبه رشد دانشگاه شتاب گیرد اینجانب ومجموعه همکاران با جدیت وتلاش، وقت زیادی را برای انجام امور اختصاص می دهیم وبصورت شبانه روزی درخدمت دانشگاه هستیم وامید داریم باتلاش دوستان شاهد جهش در حوزه های مختلف دانشگاه  باشیم.

دکتر علی محمدی درپایان ابراز امیدواری کرد برگزاری این جلسه در حل مشکلات دانشجویان موثرباشد.