برگزاری مراسم تودیع ومعارفه مسئول پایگاه مقاومت اداری دانشگاه

طی مراسمی آقای شهاب ناصری پور بعنوان مسئول پایگاه مقاومت اداری دانشگاه معرفی گردید.

مراسم  تودیع ومعارفه مسئول پایگاه مقاومت اداری دانشگاه صبح روز دوشنبه 23/8/90با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،سرهنگ شاکرمی فرمانده سپاه ناحیه ایلام وجمع زیادی از اعضاء پایگاه در محل سالن فرزانگان برگزارگردید.

درابتدای مراسم دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه با عرض خیرمقدم به حاضرین وتبریک عیدسعید غدیرخم بیان داشت:عید غدیر که درآن حضرت امام علی (ع) بعنوان جانشین رسول خدا(ص) معرفی گردید، بزرگترین عیدمسلمین است واگرولایت نباشدهیچ امری تحقق نمی یابدوبدون ولایت امورراه به جایی نخواهدبرد.

دکتر علی محمدی تاکیدکرد:بایدحقیقت وپیام واقعی این روز را برای مردم تشریح نموده وبیان داشت دراین روز چه اتفاقی افتاده است.

دکتر علی محمدی با اشاره به حوادث تاریخی صدر اسلام گفت :تمام مشکلات بعدی که درتاریخ اسلام بروز کرد همه براثر عدم توجه به غدیر است واگر به حقیقت این امر توجه می شد اسلام ومسلمین سرنوشت دیگری داشتند.

رئیس دانشگاه مصداق  واقعی بسیجی را حضرت علی (ع) دانست واظهارداشت :حضرت امام علی (ع)درتمام دوران زندگی خودبصورت یک سرباز درخدمت اسلام بوده است ودرتمام حوادث تاریخی صدر اسلام دردوران رسول خدا(ص)  پیشتاز دراموربوده اند.

امام علی (ع) اولین مسلمان ،ساعی درکمک به رسول خدا(ص)،عامل اصلی در هجرت رسول خدا(ص) درشب لیله المبیت،پرچمدار اسلام درغزوات،مأمور اعزامی رسول خدا به نقاط مختلف،قرائت کننده سوره برائت ،فاتح خیبروقهرمان جنگ احزاب بودند که براساس دستور خدادرروز غدیر بعنوان جانشین رسول خدا(ص)معرفی شدندوچون بسیجی مساوی است با مومن صالح حضرت علی (ع) نمونه واقعی یک بسیجی کامل هستند.

رئیس دانشگاه افزود: نکته مهم در زندگانی پربارامیرمومنان تبعیت کامل ایشان از پیامبر(ص) می باشد وبه گواه تاریخ امام علی (ع)که  شخصیتی فصیح وسخنرانی برجسته می باشدومتن سخنرانیهای ایشان را تاریخ ثبت کرده است جالب است که ایشان دردوره رسول خدا(ص) هیچ گونه سخنرانی نداشته وکمتر اظهار نظری داشته است بلکه ایشان از رسول خدا(ص) تبعیت محض داشته است واین درحالی است که بعضی صحابه دربعضی مقاطع حتی به شخص پیغمبر(ص)اعتراض داشته اند وبدین لحاظ حضرت امیر نمونه واقعی یک بسیجی است.

دکتر علی محمدی رمز موفیت وپیشرفت را درتبعیت ازولایت فقیه اعلام داشت وگفت:باید بربراساس حکم شرع وعقل از ولایت تبعیت کردتا امور سازمان یافته وپیشرفت حاصل شودواین موضوعی است که تمام مراجع وبزرگان برآن تأکیددارند.

درادامه این مراسم سرهنگ شاکرمی توضیحاتی درباره اهمیت روز غدیر بیان داشتند.درپایان با اهداء لوح سپاسی از زحمات آقای محمد حسین عسکری نیا تقدیروآقای شهاب ناصری پور ازکارکنان با سابقه دانشگاه به   عنوان مسئول پایگاه مقاومت اداری معرفی گردید.