برگزاری مراسم جشن آغاز سالتحصیلی جدید

مراسم جشن آغازسال تحصیلی 90-91 شب سه شنبه 12/7/90 با حضور حجه الاسلام رحمانی معاون سیاسی وامنیتی استانداری ،دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،حجت الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری،معاونین ،روسای دانشکده ها،مدیران وجمع زیادی ازدانشجویان درجنب سالن تربیت بدنی دانشگاه برگزارگردید.

درابتدای مراسم­دکتر علی محمدی، رئیس دانشگاه  باتبریک آغازسال تحصیلی جدید وخیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید آغاز سال تحصیلی را روز شکر گذاری نامید و اظهار داشت: دانشجویان باید دین را آسیب شناسی کنند و در حفظ انقلاب کوشا باشند.

وی در ادامه افزود: دانشجویان باید با افزایش بصیرت حول محور رهبری و ولایت وحدت داشته باشند و در کنار احترام به پدر و مادر خوب درس بخوانند.

درادامه حجه الاسلام رحمانی معاون سیاسی وامنیتی استانداری درسخنان کوتاهی باتبریک آغازسال تحصیلی به دانشجویان برتوجه جدی به دانشگاهها برای خودکفایی علمی تاکیدکرد.