افتتاح کتابخانه تخصصی دانشکده فنی ومهندسی

طی مراسمی با حضور دکترعلی محمدی رئیس دانشگاه،دکتر پوراشرف معاون پژوهشی  وفناوری دانشگا ه ودکتر دهقانی رئیس کتابخانه مرکزی ومرکزاسناددانشگاه کتابخانه تخصصی  دانشکده فنی ومهندسی افتتاح گردید.

دکتر دهقانی رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه درحاشیه مراسم درگفتگوباخبرنگارروابط عمومی گفت: این کتابخانه دارای 4500جلدکتاب درحوزه تخصصی رشته های فنی ومهندسی می باشد.

وی افزود:همچنین برا ی رفاه حال دانشجویان سالن مطالعه کتابخانه با گنجایش 100نفردردوبخش خواهران وبرادران  راه اندازی شد.

دکتر دهقانی  از راه اندازی کتابخانه تخصصی سایر دانشکده ها  درآینده نزدیک خبردادوگفت: با تمهیدات  ورایزنیهای انجام گرفته کتابخانه تخصصی دانشکده علوم پایه ودانشکده کشاورزی درآینده نزدیک افتتاح خواهدشد.

.