برگزاری نشست گرامیداشت دهه ریاضی دردانشگاه

نشست گرامیداشت دهه ریاضی با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،دکترشوهانی مدیرامورفرهنگی واجتماعی دانشگاه ،آقای الماسی مدیرگروه ریاضی ،اعضای هیات علمی وجمعی ازدانشجویان  رشته ریاضی  صبح روزدوشنبه 9/8/90درمحل سالن فرزانگان برگزارگردید.

درابتدای مراسم آقای الماسی مدیرگروه رشته ریاضی با گرامیداشت دهه بزرگداشت علم ریاضی وخیرمقدم به حاضرین گفت:حضور اعضای محترم هیات علمی ودانشجویان گرامی وعلی­الخوص حضور جناب آقای دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه به این جلسه را گرامی می داریم وامیدواریم  حاضرین ازاین جلسه بهره لازم راببرند.

وی افزود:درسی ویکمین جلسه شورای انجمن ریاضی تصویب شد که دهه اول آبان هرسال  بعنوان دهه علم ریاضی نامگذاری شود تاتوجه همگان به علم ریاضی جلب شود.

درادامه دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه باتبریک دهه علم ریاضی به اعضای هیات علمی ودانشجویان این رشته گفت:اگرتاریخ  زندگی ریاضیدانان بزرگ رابررسی نمائیم پی­خواهیم­ بردکه­اینان فیلسوف،فقیه،معمار،مهندس،منجم وریاضیدان بوده انداشخاصی مثل ابوعلی سینا،خواجه نصیرالدین طوسی وشیخ بهایی و...واین امر ازتلاش پی گیرآنهاحکایت دارد.

رئیس دانشگاه افزود:نامگذاری دهه اول آبان بعنوان دهه علم ریاضی  بصورت عام برای جلب توجه عموم به این علم است وبصورت خاص از اهمیت بالای این علم درجامعه حکایت دارد.

وی افزود:واردشدن درعرصه علم ریاضی باعث شکوفایی استعدادها،دقت،تلاش، تمرکزوعمق نگری طالبان این علم میشود که خود این موارد حاکی ازاهمیت این علم می باشد.

دکتر علی محمدی ادامه داد :از دانشجویان فرهیخته خواهانم با تأسی از دانشمندان صاحب نام ایران اسلامی دررشته ریاضی مثل خواجه نصیرالدین طوسی وشیخ بهایی علاوه بر خبره شدن دررشته ریاضی درسایر علوم وحوزه ها هم مطالعه نموده وصاحب نظر شوند زیرا کشورما که دربرابر سیل عظیم دشمنیها وکینه توزیهای استکبار جهانی قرار دارد به دانشجویان صاحب نظر درحوزه های مختلف نیاز اساسی دارد وآنچه که می تواند ایستادگی انقلاب اسلامی در برابر استکبار رافراهم آورد پیشرفت علمی می باشد وعلت قدرت استکبار هم در این حوزه است.

دکتر علی محمدی تاکیدکرد:درکنار پرداختن به علم باید با برنامه وبا جدیت به اخلاق ومعنویت هم بپردازیم واگرجوانان ازلحاظ اخلاقی رشد داشته باشند خواهند توانست با قدرت قله های رفیع علم وفناوری را فتح نمایند وعملکرد چندین ساله ما صحت این گفتار راتأییدمی­ نماید.

دکتر علی محمدی افزود:ازدانشجویان عزیز خواهانم در پرداختن به مسائل علمی ترس نداشته باشند وبا شجاعت به کارهای علمی وتحقیقاتی روی آورندتابا بدست آوردن اعتماد به نفس امکان تسلط برجنبه های جدید علم وفناوری رابوجودآورند.

رئیس دانشگاه بااشاره به  سابقه تمدن درخشان اسلامی درقرون گذشته گفت:زمانی که غرب دردوران عقب ماندگی به سرمی بردجهان اسلام با محوریت ایران تمدن بزرگ اسلامی را بوجود آورده بود که به اقرار خود غربیها بخش بزرگی  از دستاوردهای بزرگ علمی درزمینه های مختلف ازاین تمدن بزرگ به غرب منتقل شده است وما با تلاش  وبرنامه ریزی درست می توانیم این تمدن بزرگ را دوباره برپانمائیم وجهش وپیشرفتهای ایران اسلامی دردهه های اخیر حکایت ازاین امردارد.

دکتر علی محمدی درادامه با اشاره به برگزاری این جلسه ازطرف انجمن علمی ریاضی گفت:از دبیران واعضای محترم عضوانجمنهای علمی تمامی رشته­هاخواهانم با جدیت وبا برنامه وارد فعالیتهای علمی وفرهنگی شوند وبستر لازم برای استفاده از توان دانشجویان درزمینه های مختلف را فراهم آورند.

دکتر علی محمدی درپایان به بیان خواسته های اصلی خود ازدانشجویان پرداخت وگفت:از دانشجویان خواهانم درزمینه فعالیتهای علمی ، فرهنگی وتزکیه نفس  اهتمام داشته باشند.

درادامه خانم دکتر مرادی عضو هیات علمی گروه ریاضی به بیان جایگاه واهمیت علم ریاضی پرداخت وگفت:ریاضیات  یک هنر است ،هنردرست فکرکردن ودرست اندیشیدن ودنیای ریاضی زیباست وانسان را مجذوب می نمایدوریاضی یک زبان دقیق است ومی تواند پدیده هاراتجزیه وتحلیل نماید.

وی افزود :ریاضی خارج ازدنیای مانیست ودرزندگی ماجریان داردوزندگی هرکدام ازما یک معادله است ووظیفه ما شناخت وتبیین این معادله می باشدوریاضیات مقدمه ای برای رسیدن به خالق هستی  است.

درادامه دانشجویان حاضر به بیان دیدگاههاوسئوالات موردنظر خود درحوزه های مختلف آموزشی ،فرهنگی ،امکانات دانشکده علوم پایه وضرورت تقویت انجمن علمی ریاضی پرداختندکه اساتید حاضر در جلسه پاسخهای لازم راارائه دادند.