تقدیر اساتید شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه از رئیس دانشگاه

اساتید شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه  با ارسال نامه ای بطور ویژه از آقای دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه تقدیر نمودند.

متن نامه

برادر گرامی جناب آقای دکتر علی محمدی رئیس محترم دانشگاه ایلام

با سلام واحترام

سپاس وستایش خدای راکه توفیق سعادت فرا راه فرزندان آدم ارزانی داشت ،تا به تاسی از ارشاد انبیایش(ع) عموما وحضرت ختمی مرتبت (ص)خصوصا راه هدایت به کمال درنوردندوبا پیروی ازدین مبین اسلام بعنوان آخرین دین الهی ومکمل سایر ادیان آسمانی وسیره معصومین (ع)مسیر نیلبه دریای بی کران بارگاه حضرت باری تعالی را تجربه کنندوبا رحمت بی منتهای کمال او پیوندیابند.

برنامه های ارزشمند،سازنده ومعنوی ضیافت اندیشه ای اساتید دانشگاههای استان ایلام،در ضیافت الهی ماه مبارک رمضان وجوار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج (ع)با میزبانی حضرتش،نفخه روح نوازمعارف الهی را به مشام جان شیفتگان ودل باختگان آقاعلی بن موسی الرضا(ع)رسانید وبار دیگر فطرت پاک خداجوی آنان را عطر آگین کرد.

بی تردیداین برنامه هاوهمانندانش درپیروزی ازمنویات مقام عظمای ولایت وپیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامیایران برای تحقق دانشگاه اسلامی موثرومفید خواهدبود.این فضای معنوی ومعطربا برنامه های سودمندوپرارزش آن فراهم نمی گردید،مگربا پشتیبانی مجدانه وتدبیر آگاهانه جنابعالی ،هیات رئیسه محترم ودیگر دست اندرکاران گرامی ومشتاق خدمت.استادان واعضای هیات علمی دانشگاههای استان ایلام،شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه اساتید درمشهد مقدس وقرب بارگاه معنوی ثامن الائمه (ع)به مصداق «ائن شکرتم لا زیدنکم »این حمایت وتدبیر پرخیز وبرکت را ارج نهاده ومراتب تقدیر وسپاس خود را به محضر آن عزیزان اعلام می دارند واز بارگاه حضرت پروردگاربرایتان آرزوی توفیق ،سلامت وسعادت روز افزون دارند.

وآخر دعوانا ان الحمدالله رب العالمین

استادان واعضای هیات علمی دانشگاههای استان ایلام شرکت کننده درطرح