دکتر خانی:نهمین کنفرانس بین المللی آموزش زبان وادبیات انگلیسی ایران 20الی 22 مهرماه در دانشگاه برگزار می شود

دکتر خانی مدیرگروه زبان انگلیسی ودبیر همایش درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی با بیان مطلب فوق گفت:نهمین کنفرانس بین المللی آموزش زبان انگلیسی ایران با همکاری انجمن(telsi) ودانشگاه مدیترانه شرقی قبرس با حضور کارشناسان ،متخصصان ،اساتنید،ودانشجویان تحصیلات تکمیلی داخل وخارج کشور20الی 22مهرماه در دانشگاه ایلام برگزار می شود.

دکتر خانی افزود:در این کنفرانس آخرین دستاوردهای علم آموزش زبان وعلوم مرتبط مورد بحث وبررسی قرار خواهد گرفت.

دبیر همایش در باره موضوعات کنفرانس گفت: در این کنفرانس موضوعاتی شامل سیاستگذاریهای کلان آموزش زبان درکشور،فراگیری زبان دوم ،روانشناسی زبان،جامعه شناسی زبان،زبان شناسی کاربردی،منظور شناسی وتحلیل محتوا،علوم ترجمه،فن آوریهای نوین آموزش زبان،ادبیات وآموزش زبان انگلیسی،آزمون سازی وارزشیابی زبان  مورد بحث وبررسی قرار خواهد گرفت.

دکتر خانی در باره مقالات ارسالی به همایش گفت:بیش از 650 مقاله  به دبیرخانه همایش ارسال شده است که پس از انجام مراحل داوری 145 مقاله بصورت سحنرانی و50مقاله ددرقالب پوستر ارائه خواهد شد وهمچنین 6کارگاه آموزشی برگزارمی شود.