برگزاری مراسم افتتاحیه اولین المپیاد ورزشهای همگانی وتفریحی دانشجویان پسر دانشگاهها وموسسات آموزش عالی سراسرکشور

مراسم افتتاحیه اولین المپیاد سراسری ورزشهای همگانی وتفریحی دانشجویان پسر دانشگاهها وموسسات آموزش عالی سراسرکشورعصرروز چهارشنبه 29/4/90 با حضور مهندس اعلایی استاندارایلام ،حجه الاسلام رحمانی معاون سیاسی وامنیتی استانداری ،دکتر کشتی کارمدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری ،دکتررضوانی معاون مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم ،مدیران کل وروسای سازمانهای استان ،دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،دکتر بگ محمدی سرپرست کل المپیاد،معاونین دانشگاه،تیمهای شرکت کننده وجمع زیادی از دانشجویان درمحل سالن شهدای قلاویزان واقع درشهرایلام برگزارگردید.

درابتدای مراسم دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه با عرض خیرمقدم به حاضرین اظهارداشت:مقدم تیمهای شرکت کننده ومیهمانان دیگر را به استان قهرمان وشهید پرور ایلام ودانشگاه ایلام گرامی می داریم وکمال سپاس داریم بابت اعتمادی که به دانشگاه ایلام جهت برگزاری این المپیاد صورت گرفت وامیدواریم میزبانان خوبی برای عزیزان باشیم.

رئیس دانشگاه درادامه با اشاره به وضعیت دانشگاه گفت:دانشگاه ایلام در سال 54 بصورت یک آموزشکده با پذیرش تعداداندکی دانشجوزیرنظر دانشگاه رازی کرمانشاه آغازبه کارکرد امابعد از انقلاب اسلامی ودر راستای محرومیت زدایی وتوسعه همه جانبه کشور ودر جریان سفر مقام معظم رهبریدرسال1370 با دستور ایشان به دانشگاه ارتقاع یافت .

وهم اکنون دانشگاه ایلام دارای 4دانشکده ویک آموزشکده می باشد وباا فتتاح دانشکده نفت وگاز،دانشکده پدافند غیرعامل ودانشکده الهیات وارتقاء آموزشکده دامپزشکی به دانشکده پیرا دامپزشکی درآینده نزدیک  شاهد کار 8دانشکده دردانشگاه خواهیم بود.

دکتر علی محمدی درادامه به بیان اهمیت ورزش در روایات اسلامی پرداخت وبیان داشت:دین اسلام به عنوان یک دین کامل شئون مختلف زندگی انسان را رصدکرده ودراین راستا بخش زیادی ازروایات اسلامی به موضوع تفریحات اختصاص یافته که مقوله ورزش در ذیل تفریحات ازاهمیت ویژه ای برخورداتراست.

دکتر علی محمدی افزود:دین اسلام به سلامت روحی وجسمی انسان اهتمام خاص دارد وپرداختن به ورزش چون نشاط وشادابی روح وسلامتی جسم را به همراه دارد قطعا می تواند جایگاه والایی درزندگی انسان داشته باشد.

دکتر علی محمدی جایگاه ورزش را بعنوان یک امر عبادی مورد تاکید قرار دادوگفت:ورزش چون سلامتی جامعه را به همراه دارد واز ویژگیهای یک جامعه نمونه سلامتی آن می باشد واین امر یک خدمت به جامعه است درنتیجه ورزش یک نوع عبادت است.

رئیس دانشگاه یکی دیگر از کارکردهای ورزش را از نگاه اسلام اهمیت آن در حوزه جهاد دانست وگفت:پرداختن به ورزش وآثار منتج ازآن می تواند باعث تقویت روحیه جهادی شده وآمادگیهای جسمی وروحی راارتقاء داده واین امر از لحاظ دفاعی اهمیت ویژه ای دارد .

درادامه مهندس اعلایی استاندارایلام باابراز خرسندی از زبرگزاری این المپیاد دراستاتن ایلام بیان داشت:ورزش در جامعه یک ارزش است که باید به آن توجه ویژه داشت واز طرف دیگر دانشجوچون نماد تفکروعلم جویی است خود یک ارزش     می باشد وتوام شدن این دوارزش خود یک ارزش مضاعف خواهد بود چون یک انسان اهل علم وورزشکار وبا خلاق نماد یک انمسان واقعی است.

مهندس اعلایی افزود :سلامتی یکی از شاخصهای توسعه است که هم در مدیریت مدرن وهم در فرهنگ دینی وبومی ما مورد تاکید واهتمام قرار گرفته است.

مهندس اعلایی درادامه به بیان ویژگیهای مدینه فاضله اسلامی پرداخت واظهار داشت:در روایات وگفتارهایی که مدینه فاضله راترسیم کرده اندعمدتا به سه شاخص اصلی اشاره شده است:عدالت ،امنیت وسلامتی واز این لحاظ ورزش وعلی الخصوص ورزشهای همگانی مورد توجه می باشد.

درادامه دکتر کشتی کارمدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری با عرض خیر مقدم به حاضرین وتشکراز زحمات میزبان المپیاد گفت:این المپیاد دو ویژگی منحصر به فرد دارد ،اول اینکه برای اولین بار به ورزشهای همگتنی وتفریحی توجه شده است ودوم دانشگاهی مرزی ودور از مرکز میزبانی این المپیاد را برعهده گرفته است که امیدوارم شاهد برگزاری خوب ومناسب آن باشیم .

دکتر کشتی کاردرادامه پیام جناب آقای دکتر ملاباشی معاون دانشجویی وزارت علوم به الامپیاد را قرائت کرد.

در دامه مراسم حرکات نمایشی زیبایی توسط ورزشکاران ایلامی اجراء گردید که تحصین حاضرین رابه دنبال داشت .

د رپایان دانشجویان  شرکت کننده درالمپیاد بصورت دسته جمعی به ادای سوگند پرداختند.