تودیع رئیس قبلی ومعارفه رئیس جدید دانشکده فنی ومهندسی

مراسم تودیع رئیس قبلی ومعارفه رئیس جدید دانشکده فنی ومهندسی با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،دکتر گودرزی معاون پشتیبانی ومنابع انسانی دانشگاه ،دکتر بگ محمدی معاون دانشجویی دانشگاه،اعضای هیات علمی وکارکنان دانشکده صبح روز چهارشنبه 15/4/90 برگزار گردید.

درابتدای مراسم دکتر علی محمدی  رئیس دانشگاه با تبریک اعیاد شعبانیه وخیرمقدم به حاضرین کارکرد ماه شعبان را مقدمه سازی برای ورود به ماه مبارک رمضان دانست وگفت:درروایات اسلامی ماه رمضان ماه خدا عنوان شده وبرای همین در روایات اسلامی  تاکید ویژه ای بر استفاده معنوی ازاین ماه انجام گرفته است ولذابا توجه به فلسفه خاص آن باید با برنامه ریزی درست به این ماه مبارک ورودنموده تادر جهت رشد وکمال خود ازآن استفاده نمائیم.

دکتر علی محمدی درادامه با اشاره به تغییر انجام گرفته در مدیریت دانشکده فنی ومهند سی گفت:مهندس ثابتی که ازسال 81تاکنون ریاست دانشکده را بر عهده داشته اند،دارای ویژگیهای بارز اخلاقی ومدیریتی هستند ودراین مدت به نحو احسن مدیریت خود راانجام داده اند وما بنا را برآن داریم از تجربه ایشان در حوزه های دیگر استفاده نمائیم .

دکتر علی محمدی با اشاره به انتصاب دکتر خداکرمی به سمت سرپرست دانشکده فنی ومهندسی بیان داشت:آقای دکتر خداکرمی در طول مدتی که سمت معاون آموزشی دانشکده را عهده داربودند به خوبی به ایفای مسئولیت پرداخته اند وبدین لحاظ به این سمت منصوب شدند.

درادامه مهندس ثابتی رئیس قبلی دانشکده فنی ومهندسی درسخنان کوتاهی از کمکها وتلاشهای اعضای هیات علمی وکارکنان دانشکده که دراین مدت اورا یاری نموده اند تشکر وقدردانی کرد.

درادامه  دکترخداکرمی سرپرست جدید دانشکه فنی ومهندسی  با عرض خیرمقدم به حاضرین وتبریک ماه شعبان گفت :حمد وسپاس خدای منان راکه  توفیق چنین خدمتی  رابنده هدیه نمود. دراول راه از او  یاری می خواهم وبه او استعانت می ورزم.

درابتدای سخن از اعتمادی که به بنده شدوچنین مسئولیتی به حقیر واگذارگردید قدردانی می کنم وامیدوارم امانتدار خوبی برای این امانت بزرگ باشم.

دراین میان اززحمات فراوانی که دوست عزیز وهمکارگرامی جناب آقای مهندس ثابتی درکسوت ریاست دانشکده فنی داشته اند کمال امتنان دارم .این امتنان نه تنها از جانب بنده حقیر است ،بلکه اگر عزیزان دانشکده فنی قابل بدانند باید بگویم ازجانب تک تک عزیزانی است که دردانشکده فنی درس دادند،درس خواندندویا به هرنوع مشغول فعالیت بودند.ازصمیم قلب برای ایشانم موفقیت روزافزون وسرافرازی بیشتر راآرزو داریم.

دکتر خداکرمی افزود:دانشکده فنی ومهندسی مسیری راطی کرده که ازچند اتاق ساده درزمانی نه چندان دور شروع شده وبه اینجا رسیده که حالا میزبان نزدیک به هزارنفر دانشجواست.با بزرگتر شدن خانواده دانشکده فنی،نیازها،پیچیدگی هاوتوقعاتی که ازآن می رودهم باید پذیرفت که بزرگ شده اند وبا توجه به رشدبودن،درآینده دانشکده فنی بزرگتر،پیچیده ترومساله ای حساس ترخواهدبودوبه یقین سطح توقعات  ازآن هم به مراتب بالاترخواهدرفت.

دکترخداکرمی درادامه با اشاره به برنامه کاری خود  برای اداره دانشکده فنی اولویتهایی را به شرح ذیل بیان کرد:

- تقویت بخش علمی وآموزشی دانشکده

- تقویت بخش پژوهشی دانشکده در محور تمرکز بر روی بخش ارتباط با صنعت ومباحث فن آور،هدایت طرحهاوپروژ هها ی دانشجویی به سمت قابلیت های تبدیل به طرح های صنعتی،فرصت یابی برای جذب اعتبارات در دوبخش دولتی وخصوصی  وتقویت هسته تحصیلات تکمیلی.

- تقویت بخش فرهنگی دانشکده

- تقویت بخش مدیریتی دانشکده

- تقویت بخش آموزشهای آزاد بخصوص برای جذب منابع مالی به داخل دانشکده

دکتر خداکرمی درپایان گفت:برنامه هایی که ذکرشد نیازمند تلاش وحمایت همه عزیزان  اعم از اعضامحترم هیات علمی، کارکنان خدوم ودانشجویان گرامی دانشکده وحمایت رئیس محترم دانشگاه ودیگر مسئولین می باشد.

درپایان با اهداءلوح تقدیری ازطرف دکتر علی محمدی به مهندس ثابتی از زحمات ایشان تقدیرووحکم انتصاب دکتر خداکرمی تحویل ایشان گردید.