دکتر علی محمدی : در آینده ای نزدیک شاهد فعاالیت 8 دانشکده در دانشگاه خواهیم بود

دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار ما با  بیان مطلب فوق

گفت: مجوز تأسیس دانشکده وگاز اخذ شده و با افتتاح ساختمان این دانشکده در آینده ای نزدیک این دانشکده افتتاح خواهد شد .

رئیس دانشگاه افزود : همچنین مجوز راه اندازی دانشکده پدافند غیر عامل و دانشکده الهیات اخذ شده و با ارتقاء آوزشکده دامپزشکی به دانشکده پیرا دامپزشکی تعداد دانشکده های دانشگاه به هشت خواهد رسید، که این امر نقطه درخشانی در روند توسعه آموزشی دانشگاه ایلام خواهد بود .

دکتر علی محمدی با اشاره به رایزنیهای انجام گرفته برای پذیرش دانشجوی خارجی گفت : با رایزنیهای انجام گرفته با مقامات وزارت علوم در سالهای آینده شاهد پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه خواهیم بود و دانشگاه ایلام به دانشگاه بین المللی ارتقاء خواهد یافت .