دانشجویان در بیان نقش رهبر معظم انقلاب در مواجهه با جنگ نرم : هوشیاری رهبر انقلاب دشمن را زمین گیر نموده است.

نظر به شرکت دانشجویان در طرح ضیافت اندیشه و برای آشنایی با نظرات آنان خبرنگار ما مصاحبه هایی را با سه نفر از این عزیزان انجام داده است .

**********

خانم سمیرا شریفی دانشجوی رشته ریاضی از دانشگاه ایلام

1- شما چه تعریفی از جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دارید؟

هجوم غر ب به باورهای اصیل ایرانیان از طریق تخریب فکر و داشته های فرهنگی و باورهای دینی و انقلابی را جنگ نرم گویند.

2- به نظر شما راههای مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم چیست؟

به نظر من باید دولت و ارگانهای انقلابی و دولتی و خانواده ها با ظرافت نسل جوان را از خطرات این تهاجم غرب آگاه نموده و ما باید خود فیلم و سریالهای پرمخاطب تولید کرده تا مردم از شبکه های ماهواره ای دوری نمایند.

3- نقش طرح ضیافت اندیشه در تبیین زوایای مختلف جنگ نرم را چگونه ارزیابی می نمایید؟

طرح ضیافت چون به صورت فشرده و با برنامه های متنوع هم در بخش آموزش و هم در بخش تربیت و خودسازی اجرا می شود که قسمتی از مکر و فریب دشمن برای دانشجویان تبیین و روشن می شود.

4- رسالت دانشجو در این جبهه چیست؟

من رسالت دانشجو را بصیرت و آگاهی و عدم تبعیت کورکورانه می دانم.

*******

خانم طاهره کولیوند دانشجوی رشته مهندسی معماری

1- شما چه تعریفی از جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دارید؟

جنگ نرم در اصل همان تغییر دادن افکار و اعتقادات پاک جامعه و جایگزین کردن آن با افکار برنامه ریزی شده و سکولار مهاجم می باشد. در این تهاجم از لباس گرفته تا افکار و باورها از طرف استکبار مورد تخریب و تهاجم قرار می گیرد.

2- به نظر شما راههای مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم چیست؟

با افزایش تبلیغات با هدف شناساندن اهداف جنگ نرم به مردم و جوانان و دانشجویان و غنی کردن محتوای فیلمها و سایتها و موسیقی اصیل ایرانی و اسلامی .

طرح ضیافت اندیشه به عنوان برنامه ای که در تابستان و در اوقات فراغت دانشجویان و ماه مبارک رمضان برگزار می شود موجبات ارتقاء سطح علمی و معنوی دانشجویان را فراهم می آورد و قسمتی از برنامه های این طرح در نقد فیلم، آموزش ، سخنرانیها و گفتگوهای آزاد به روشن شدن اذهان دانشجویان در زمینه جنگ نرم و نحوه مقابله با آن کمک می کند.

4- نقش رهبر معظم انقلاب اسلامی در مقابله با جنگ نرم را چگونه ارزیابی می نمایید؟

رهبر معظم انقلاب با ایستادگی و استواری در جریان سخنرانیها و ملاقاتهای خود به خوبی ابعاد اهداف مختلف دشمن را به مردم شناسانده و نقش ایشان بی بدیل می باشد.

5- رسالت دانشجو در این جبهه چیست؟

دانشجو از سرمایه های یک ملت محسوب می شود و این سرمایه باید موجبات رشد سرمایه ملی و حفظ دستاوردهای ملت ما را فراهم نماید.

**********

خانم سمیه سیمیان دانشجوی رشته حسابداری دانشگاه ایلام

1- شما چه تعریفی از جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دارید؟

در جنگ نرم ابزار نظامی و جنگی در کار نیست و از طریق امواج ماهواره ای و اینترنتی فرهنگ جامعه مورد تهاجم قرار می گیرد و آنها قصد تخریب و نابودی فرهنگ اسلامی ما را به نفع مقاصد شوم خود دارند.

2- به نظر شما راههای مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم چیست؟

ما باید تمام توان خود را به کار برده و مانع تاثیرگذاری بر روی جوانان و دانشجویان شده و این امرهمت بیش از پیش مسئولان کشور از طریق برنامه ریزی مناسبت و فراهم نمودن امکانات را می طلبد.

طرح ضیافت که امسال 89 دوره دومآن اجرا شده در شناساندن برنامه های استکبار و غرب برای دانشجویان سودمند بوده که امید است این امر تداوم پیدا نماید.

4- نقش رهبر معظم انقلاب اسلامی در مقابله با جنگ نرم را چگونه ارزیابی می نمایید؟

هوشیاری رهبر انقلاب دشمن را زمین گیر نموده است.

5- رسالت دانشجو در این جبهه چیست؟

به نظر من دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم باید کوشا، آگاه، شجاع و بااخلاص بوده تا نقش تاریخی خود را ایفا نمایند.