ضیافت اندیشه کم نظیر نیست ،بی نظیراست

با وجود تعطیلی دانشگاهها در فصل تابستان طرح ضیافت اندیشه که در ماه مبارک رمضان برگزار می شود فضایی معنوی و پرنشاط را در دانشگاه حاکم کرده است.

خانم فرزانه محمدپور دانشجوی رشته زبان و ادبیات انگلیسی در گفتگو با خبرنگار ما بیان داشت: طرح ضیافت اندیشه یک برنامه ای کاملاً آسمانی و مثبت برای نزدیک شدن به خداوند مهربان است، چون در آن اساتید و مربیان نکات و مطالبی را بیان می نمایند که فرد را به سوی معنویت ملکوتی رهنمون می سازد و در همین راستا نشانه های مثبت آن را در رفتارها و اعمال یکی از هم اتاقی هایم مشاهده کردم و از حالت عرفانی و معنوی او لذت بردم.

وی افزود: خوشبختانه در طرح ضیافت کتابهایی تدریس می شوند که مورد نیاز دانشجویان بوده وو مبتنی کبر آخرین منابع اصیل می باشند و برای همین برای جوانان امروزی و علی الخصوص دانشجویان مطالعه این کتب فواید بسیاری دارد و طرح ضیافت اندیشه فرصت خوبی است تا دانشجویان عشق و محبت و دوستی الهی را نسبت به خود دریابند و برای مدتی با خود خلوت کرده و فقط به امور علمی و معنوی پرداخته و در نتیجه سطح علمی و معنوی خود را ارتقاء دهند.

و در یک کلام طرح ضیافت یعنی چشیدن طعم شیرین جملاتی که بوی آسمانی و خدایی می دهند.

خانم کوثر نصرالهی دانشجوی رشته فلسفه و حکمت در گفتگو با خبرنگار ما گفت: خداوند منان را سپاس می گوییم که در طرحی شرکت نموده ایم که حلقه ی ارتباط ما را با آسمـان نزدیک تر می سازد و در این طرح شیوه عاشقانه زیستن را می آموزیم، شیوه یاور مهدی شدن، شیوه نزدیکی به شهدا، شیوه پاک بودن و آری در طرح ضیافت اندیشه، طرحی که اندیشه مان را به مهمانی خدا می برد و از افطار و نماز مغرب و سحر گرفته تا برنامه های زندگی ساز همه رنگ و بوی خدایی می دهند.

وی افزود: طرح ضیافت اندیشه دانشگاه ایلام با همت مسئولان و با برنامه ریزی دقیق در سطحی بسیار عالی شروع شده و از خداوند متعال خواستارم که تا پایان به همین منوال ادامه پیدا نموده و بر غنای علمی و معنوی ما بیفزاید. آنچه که برای من بیشتر ملموس تر است حضور در پاتوق های فرهنگی است که در سطح بسیار عالی با حضور اساتید مجرب برگزار می شود و در یک کلام نماز جماعت، وضع غذا و امور اجرایی در سطحی عالی می باشد و در پایان جا دارد مراتب تقدیر و سپاس خود را از کلیه دست اندرکاران این طرح بیان نمایم.

خانم معصومه صیدیوسفی دانشجوی رشته حسابداری دانشگاه پیام نور با تحسین روند آموزشی و اجرایی طرح ضیافت اندیشه بیان داشت: دومین دوره طرح ضیافت اندیشه که در ماه رمضان، ماه نور و رحمت و انسان سازی و نزدیکی به خدا و ماه ایستادن در راه خدا برگزار می شود با حضور دانشجویان شور و نشاط و شادابی بر فضای دانشگاه حاکم کرده و به نردبانی برای نزدیکی دانشجویان به خداوند متعال تبدیل شده است زیرا دانشجویان در این فرصت محدود مهمان این طرح بزرگ با برنامه های متنوع در زمینه آموزشی، تربیت و خودسازی و ورزشی هستند که موجب ارتقا سطح علمی و معنوی آنها شده و در نتیجه زمینه ساز نزدیکی آنها به خداوند متعال می شود و من خیلی خدا را شاکر و خوشحالم که برای دومین سال متوالی توانستم مهمان این طرح در دانشگاه ایلام باشم.