برگزاری اولین جلسه مدیران روابط عمومی دانشگاههای استان

اولین جلسه مدیران روابط عمومی موسسات ومراکزآموزش عالی استان با حضور دانشگاههای پیام نورمرکزایلام،جامع علمی کاربردی مرکزایلام،جهاددانشگاهی مرکزایلام ،موسسه باختر،موسسه سفیردانش ودانشگاه ایلام صبح روزیک شنبه 27/1/91با حضور حجت الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزارگردید.

درابتدای این نشست حجت الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه با تاکید برجایگاه رفیع روابط عمومی گفت:روابط عمومی قلب وآئینه تمام نمای یک سازمان است وبدین لحاظ بایدبه روابط عمومی اهتمام جدی داشت.

حجه الاسلام هاشمی رعایت صداقت درانتقال پیام را مهم دانست وگفت:باید درانتقال پیام جانب صداقت ومنطق را  رعایت نمود ودرهمه حال خداوندمتعال راناظر برعمل خوددانست تاامور براساس یک برنامه وطرح درست ومنطقی پیش برود.

معاون نهادنمایندگی در ادامه سخنان خود برنوآوری وخلاقیت درروابط عمومی تاکیدکرد.

درادامه حاضرین درجلسه به بیان دیدگاهها ونظرات خود پرداختند که اهم مسائل حول مسائل ذیل مطرح گردید:

توجه به انتقادات وپیشنهادات ،برنامه ریزی سالیانه،تقویت ارتباط بین  روابط عمومیها،استفاده ازدانشجویان،تداوم جلسات وبرگزاری کارگاه.