وزیرعلوم عنوان کرد: علوم انسانی زیربنای آموزش عالی است

دکتردانشجووزیر علوم، تحقیقات و فناوری علوم انسانی را زیربنای آموزش عالی عنوان کرد و گفت: برای اسلامی شدن دانشگاه‌ها نیازمند رهنمودهای علما و مراجع تقلید هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو عصر سه‌شنبه در دیدار با آیت الله نوری همدانی، رهنمودهای مراجع را بسیار راهگشا دانست و گفت: در آموزش عالی ما علوم انسانی را زیربنا می‌دانیم و امیدواریم با رهنمودهای شما شناخت بهتری در جامعه دانشگاهی درباره اسلام ایجاد کنیم.

وی افزود: برای این منظور شورای انقلاب فرهنگی شورای تحول در علوم انسانی را تشکیل داده است که امید است تغییر اساسی در منابع غربی که از قبل در علوم انسانی وجود دارد صورت گیرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تلاش است محیطی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی ایجاد شود که محلی برای معصیت در این مراکز شکل نگیرد.

وی گفت: امیدواریم بتوانیم با رهنمودهای مراجع عظام در جهت اسلامی شدن دانشگاه‌ها قدم برداریم.

دانشجو در ادامه اظهار داشت: پارک‌های علم و فناوری واسطه‌ای بین دانشگاه و بخش تولید است و پارک علم و فناوری قم با توجه به مرکزیت قم به عنوان پایگاه علوم انسانی و اولین مرکز رشد علوم انسانی کار خود را از امروز آغاز کرده است.