ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آغاز شد

ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه صبح امروز در محل سالن تربیت بدنی آغاز گردید.

به گزارش خبر نگار روابط عمومی  ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه صبح امروز با حضور گسترده دانشجویان ورودی جدید و خانواده هایشان در محل سالن تربیت بدنی دانشگاه در حال انجام است.

دکتر محرابی سرپرست اداره کل آموزش  در زمینه آمار  و تمهیدات انجام گرفته برای امور ثبت نام دانشجویان ورودی جدید گفت: در سال جدید تحصیلی 1257 نفر در مقطع کارشناسی و در 29 رشته تحصیلی  و332 دانشجوی کارشناسی ارشد در 25 رشته تحصیلی  به دانشگاه ایلام معرفی شده­اند که از یک ماه قبل تمام تمهیدات لازم برای ثبت نام این عزیزان انجام شده است و بخشهای مختلف امور دانشجویی و اداره کل آموزش به صورت متمرکز امروز در حال انجام امور ثبت نام دانشجویان محترم می­باشند.

وی افزود: معاون محترم آموزشی ، اینجانب ، نماینده رئیس دانشگاه و دیگر همکاران پاسخگوی ابهامات و سئوالات دانشجویان می­باشیم تا امور ثبت نام سریعتر انجام گرفته و موجبات آسایش خاطر دانشجویان ورودی جدید فراهم گردد.