بازدید هیات رئیسه، روسای دانشکده ها و مدیران دانشگاه از امکانات اداره کل فنی وحرفه ای استان

در راستای گسترش همکاری بین دانشگاه و اداره کل فنی و حرفه ای استان صبح روز سه شنبه 14/6/91 هیات رئیسه، روسای دانشکده ها و مدیران دانشگاه از امکانات این اداره کل واقع در سطح شهر ایلام و شهرک صنعتی ایلام بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید مقرر شد کا با انعقاد یک تفاهم نامه بین دانشگاه و اداره کل فنی و حرفه­ای از مهر ماه سال جاری دانشجویان بتوانند از امانکات این اداره کل استفاده نمایند.

بازديد هيات رئيسه، روساي دانشکده ها و مديران دانشگاه از امکانات اداره کل فني وحرفه اي استان بازديد هيات رئيسه، روساي دانشکده ها و مديران دانشگاه از امکانات اداره کل فني وحرفه اي استان بازديد هيات رئيسه، روساي دانشکده ها و مديران دانشگاه از امکانات اداره کل فني وحرفه اي استان