بیانیه بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویان در پی اهانت به ساحت مقدس رسول خدا(ص)

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام در پی اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) در فیلم موهن کشیش آمریکایی جامعه اسلامی دانشجویان و بسیج داشجویی دانشگاه ایلام بیانیه­ای به شرح ذیل صادر کردند:

عداوت کوردلان خفاش صفت از آستین مکاران روباه گون بار دیگر بروز کرد و این بار پیامبر خاتم را آماج سخیف ترین و بی­شرمانه ترین اهانت ها قرار داد. پیامبری که بنا به فرمایش خداوند متعال رحمه للعالمین است «و ما ارسلناک الا رحمه للعالمین-آیه 107 سوره انبیاء»  پیامبری که به خاطر کمالات و فضائل والایش مورد بغض این گونه افراد قرار گرفته است. پست صفتان با این اقدام جنون آمیز خود دل ملیاردها عاشق را جریحه دار کردند.

این فیلم موهن پس از اینکه موج بیداری اسلامی تا قلب آمریکا پیش رفته، در خاک آمریکا و با همکاری مشترک یهودیان صهیونیست، قطبیان مصری پناهنده به آمریکا که پاسخ های دندان شکنانه­ای را از مصریان انقلابی در این چند روز شنیده­اند و کشیش دیوانه آمریکایی که سابقه اهانت به قرآن کریم را در کارنامه ننگین خود دارد، ساخته شده است. به راستی آیا اینگونه اقدامات بی­شرمانه جزء زنده بودن اسلام و توجه روز افزون جهانیان به اسلام و انفعال و انزوای صهیونیستهای بی اصل و نصب ، چیز دیگری هست؟؟؟ و در این مورد چه زیبا فرموده­اند مولایمان امام خامنه ای که "به خیال باطل خود می­خواخند مقدسات اسلامی را در چشم نسلهای جوان در دنیای اسلام از جایگاه رفیع خود فروافکنده و احساسات دینی آنان را خاموش کنند"

حال سئوال این است که"سیاستمداران آمریکایی اگر در ادعای دخالت نداشتن خود صادقند باید عاملان این جنایت شنیع وپشتیبانان مالی آنان را که دل ملتهای مسلمان را به درد آورده اند به مجازات متناسب با این جرم بزرگ برسانند" ولی مشخص است که"متهم ردیف اول همین صهیو نیست و دولت آمریکاست."

ما دانشجویان بسیج و جامعه اسلامی دانشگاه ایلام ضمن عرض تسلیت این مصیبت بزرگ به ساحت مقدس حضرت بقیه الله ارواحنافداه، نائب برحقش، تمامی مسلمانان و بیدار دلان جهان اعلام می­کنیم که برای هر اقدام تلافی جویانه تحت امر و زعامت مولایمان حضرت امام خامنه­ای (مدظله العالی) آماده بی دریغ بذل جان خود هستیم و در این روز مقدس دودشادوش سایر ملل اسلام، مشت­های گره کرده­ی خود را به سوی دشمنان دین ستیز و کینه توز نشانه رفته و گلویمان را به شعار دشمن کوب مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل متبرک می­کنیم.

والله غالب امره

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام