دکتر علی محمدی:ضیافت اندیشه دانشجویی در ماه مبارک رمضان یک حرکت جمعی وسیرمعنوی گروهی به سوی الی الله است

دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی در ارتباط با طرح ضیافت اندیشه دانشجویی با بیان مطلب فوق گفت:هدف از برگزاری طرح ضیافت اندیشه دانشجویی مهیا سازی شرایط لازم برای تزکیه نفس وافزایش بصیرت دانشجویان می باشد که در آینده  کشور نقش اصلی  را بر عهده خواهند گرفت.

رئیس دانشگاه افزود:نظر به اینکه ماه مبارک رمضان به مدت ده  سال در  فصل  تابستان  قرار می گیرد و با توجه  به  فضای معنویی  که  در این ماه  برهمه عالم هستی حاکم می شود و نظر به درون پاک ومصفای دانشجویان،  طرح ضیافت اندیشه دانشجویی طراحی واجرا گردیده است تا دانشجویان در فضایی خاص ضمن آموزش مسائل اقتصادی،سیاسی واخلاقی در برنامه های متنوع فوق برنامه وفرهنگی شرکت نمایند وبدین لحاظ مواجهه دانشجویان مومن با  این  مسائل  یک  مواجهه  مثبت  خواهد  بود.

دکتر علی محمدی  در پایان ابراز امیدواری کرد همه دانشجویان بتوانند از فرصت  به دست آمده  حداکثر استفاده را ببرند و خود را برای خدمت  به نظام مقدس اسلامی در آینده ای نه چندان دور آماده سازند.