اولین جلسه هماهنگی ضیاقت اندیشه اساتیدبرگزارگردید

اولین جلسه هماهنگی ضیاقت اندیشه اساتیددانشگاههای استان با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ،حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری وجمع زیادی از اساتید شرکت کننده در طرح ضیافت اساتید عصر روزدوشنبه 2/5/91در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

درابتدای  این مراسم دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه با آرزوی قبولی طاعات وعبادات حاضرین در جلسه گفت: با توجه به اینکه به مدت 10سال ماه مبارک رمضان درفصل تابستان قرار می گیرد،در راستای دانش افزایی وایجاد همدلی بین اساتیداولین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید در سال 1390برگزار گردید که استقبال گسترده وکم سابقه اساتید رادر برداشت.

رئیس دانشگاه افزود:فلسفه شکل گیری طرح ضیافت به همان فلسفه وجودی ماه مبارک رمضان برمی گرددوطبق آیات قرآن هدف روزه کسب تقواست که باتزکیه فراهم می شود.

دکتر علی محمدی در باره حکمت ماه رمضان گفت:ماه رمضان بی شک دارای حکمتهای متعدد وخاصی است ومن دراینجا فقط به سه مورد آن اشاره می نمایم .اول اینکه ماه رمضان از معنویت خاصی برخوردار است وبرای همین کسی که دراین ماه مبارک به عبادت می پردازد به طور کامل تحت تاثیر این فضای معنوی وروحانی قرار می گیرد.دوم اینکه عبادت به صورت جمعی باعث تسهیل در طریق رسیدن به مقام قرب الهی می شود ودین اسلام بر این امر تاکید خاصی دارد ودر این راستا حرکت جمعی درراین ماه مبارک نمود خاصی دارد.

دکتر علی محمدی افزود:سومین نکته موضوع وحدت است وبرای اینکه در ماه رمضان مومنان به صورت جمعی به عبادت می پردازنددر نتیجه دلها در این ماه به هم نزدیک شده و وحدت به عنوان یکی از بزرگترین آرمانهای  امت اسلامی انجام می گیرد.

در ادامه حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین اظهار داشت:اجرای طرح ضیافت اندیشه شرف موضوعی،زمانی ومکانی دارد  وبرای اینکه به مدت 10سال ماه مبارک رمضان در فصل تابستان قرار می گیرداین طرح ، طراحی واجرا گردید تا اساتید بتوانند از مزایای آن استفاده نمایند.

حجت الاسلام هاشمی افزود:با پی گیری وتلاش فراوان برنامه بسیار مفصلی طراحی شده که سه حوزه آموزشی،فوق برنامه وتفریحی را در برمی گیردوبرای فرزندان وهمسران اساتید هم برنامه های مختلفی پیش بینی شده است.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در باره برنامه های آموزشی طرح گفت: رایزنیهای لازم انجام شده است تا از شخصیتها واساتید مطرح کشور برای حضور در طرح دعوت گردد ودر این راستا جناب آقای یعقوب علی گرجی ومحمد رضایی اصفهانی از اساتید اخلاق وعلوم قرآن وحدیث کشور در این طرح مطالبی را ارائه خواهند نمودوبرای تمامی اساتید گواهی صادر می گردد .

حجت الاسلام هاشمی به مدت زمان برگزاری طرح اشاره کرد وگفت:طرح در نیمه سوم ماه مبارک رمضان  به مدت 11روز برگزار می گردد ودر این راستا پذیرش اساتید محترم روز 19 مرداد انجام خواهد گرفت.

حجت الاسلام هاشمی در پایان ابراز امیدواری کرد مجموعه برنامه ها وتلاشهای انجام شده رضایت خاطر اساتید محترم را فراهم آورد.

اولين جلسه هماهنگي ضياقت انديشه اساتيدبرگزارگرديد اولين جلسه هماهنگي ضياقت انديشه اساتيدبرگزارگرديد اولين جلسه هماهنگي ضياقت انديشه اساتيدبرگزارگرديد