برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع اشتغال زنان ،آری یانه؟

کرسی آزاد اندیشی با موضوع اشتغال زنان،آری یانه؟ با حضور حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه­ ودبیر برگزاری طرح ضیافت اندیشه دانشجویی ،دکتر گودرزی معاون پشتیبانی ومنابع انسانی،دکتر قربانی معاون آموزشی،دکتر شوهانی مدیرکل امور فرهنگی وجمع زیادی ازدانشجویان شب جمعه در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در این جلسه خانمها مهین پرک وطاهره صابریان به عنوان موافقین ،خانمهازهرا قبادی وناصریان به عنوان مخالف  به مناظره پرداخته ونظرات،دیدگاهها وانتقادات خود را بیان داشتند وخانم دکتر زمانی عضو هیات علمی دانشگاه تهران به عنوان داور به جمع بندی مطالب پرداخت.

برگزاري کرسي آزاد انديشي با موضوع اشتغال زنان ،آري يانه؟ برگزاري کرسي آزاد انديشي با موضوع اشتغال زنان ،آري يانه؟ برگزاري کرسي آزاد انديشي با موضوع اشتغال زنان ،آري يانه؟