حجت الاسلام هاشمی:ماه مبارک رمضان فرصت عبادت ،بندگی وتقویت اراده و روان وپیوستن به اراده عظیم الهی داشت.

عصر شعروخاطره گویی در طرح ضیافت اندیشه با حضور سردار قاسمی جانشین سپاه امیر المومنین ایلام واز یادگاران هشت سال دفاع مقدس،آقایان سپیدنامه،رستم پور وبخشی پوراز شاعران برجسته استان،حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ودبیر برگزاری طرح ضیافت اندیشه،دکتر سیاری معاون فرهنگی واجنماعی دانشگاه وجمع زیادی از دانشجویان عصر روز یک شنبه 8/5/91 در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در این مراسم  ابتدا حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ودبیر برگزاری طرح ضیافت اندیشه با آرزوی قبولی طاعات وعبادات حاضرین ابراز امیدواری کرد همگان بتوانند از برکات ماه مبارک رمضان استفاده نمایند.

حجت الاسلام هاشمی به روند برگزاری طرح ضیافت اندیشه اشاره کرد وگفت:طرح ضیافت اندیشه دانشجویی در سه محور آموزش شامل قرآن کریم،اخلاق اسلامی وانقلاب اسلامی وتربیت وخود سازی شامل برنامه های متنوع وفوق برنامه وفرهنگی به مدت پانزده روز با حضور نزدیک به 600دانشجوی خواهر در دانشگاه برگزار می گردد.

حجت الاسلام هاشمی  درادامه با اشاره به اهمیت وجایگاه ماه  مبارک رمضان اظهار داشت:ماه مبارک رمضان ماه فرصتهاست. فرصت عبادت وبندگی وتقویت اراده و روان وپیوستن به اراده عظیم الهی  واگر کسی بتواند به اراده الهی بپیونددبرای او شکست معنایی نخواهد داشت.

حجت الاسلام هاشمی افزود:یکی از جلوه های قدرت خدا که در قرآن کریم به آن اشاره شده است، قضیه پیروزی حضرت موسی بر فرعون  به عنوان تجسم ظلم می باشد ودر حالی که امیدی در مبارزه با ظلم وستم فرعون وجود نداشت ،حضرت موسی در خانه خود فرعون بزرگ شد وبا حمایت خداوند بساط ظلم فرعون رابرانداخت که این امر نمونه ای واضح از برتری اراده خداوند برکسانی می باشد که نمی توانند اراده الهی را ببینند.

در ادامه مراسم سردار قاسمی به بیان سه خاطره از عملیات والفجر سه پرداخت وسپس  خانمها یوسفی،شریفی،گروهی ومهدیان وآقای صیاد پالیزبان از دانشجویان دانشگاه به خواندن اشعار خود پرداختند ودر پایان آقایان رستم پور،سپید نامه وبخشی پوراز شاعران توانای استان اشعار خود را قرائت کردند.

حجت الاسلام هاشمي:ماه مبارک رمضان فرصت عبادت ،بندگي وتقويت اراده و روان وپيوستن به اراده عظيم الهي  داشت. حجت الاسلام هاشمي:ماه مبارک رمضان فرصت عبادت ،بندگي وتقويت اراده و روان وپيوستن به اراده عظيم الهي  داشت. حجت الاسلام هاشمي:ماه مبارک رمضان فرصت عبادت ،بندگي وتقويت اراده و روان وپيوستن به اراده عظيم الهي  داشت.