ارتقاء آموزشکده دامپزشکی به دانشکده پیرادامپزشکی

دکتر علی­محمدی رییس دانشگاه گفت: در راستای توسعه دانشگاه با رایزنیهای انجام شده و   بستر سازی لازم شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، با ارتقاء آموزشکده دامپزشکی به دانشکده پیرادامپزشکی موافقت به عمل آورد.

دکتر علی­محمدی افزود: همچنین درصد هستیم با رایزنی لازم مجوز چندین رشته در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را برای این دانشکده اخذ نمائیم.

رییس دانشگاه گفت: با حمایتهای وزارت علوم و تلاش مسئولین دانشگاه مجوز احداث  دانشکده علوم پایه و فاز دوم دانشکده فنی ­مهندسی هم اخذ شده است.

رییس دانشگاه همچنین به موضوع جذب دانشجویان خارجی اشاره کرد و گفت: با رایزنیهای انجام شده با وزارت علوم و پی­گیری­های دائم مجوز جذب دانشجویان خارجی و علی­الخصوص در کشور عراق را اخذ نموده­ایم و در آینده نزدیک اطلاع­رسانی لازم در این زمینه صورت خواهد گرفت.