برگزاری اولین جلسه شورای آموزشی دانشکده پیرادامپزشکی

شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری هفته گذشته با ارتقاء آموزشکده دامپزشکی به دانشکده پیرادامپزشکی موافقت قطعی خود را اعلام نمود.

در این راستا اولین جلسه شورای آموزشی دانشکده پیرادامپزشکی با حضور هیأت رئیسه دانشگاه،رؤسای دانشکده هاو اعضای هیأت علمی دانشکده صبح روزدوشنبه 18/10/90 تشکیل گردید.

در ابتدای جلسه دکتر چراغی رئیس دانشکده  گفت:لازم می دانم مراتب تقدیر وسپاس خود ومجموعه اعضای هیات علمی وکارکنان دانشکده را اززحمات وپی گیریهای شخص دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه در جهت ارتقاء این آموزشکده به دانشکده را اعلام نمایم وتقا ضا دارم درهمین راستا پی گیر اخذ مجوز رشته های جدیددرمقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد برای دانشکده باشند.

در ادامه دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از ارتقاء آموزشکده دامپزشکی به دانشکده پیرا دامپزشکی گفت:تمام سعی وتلاش خود را خواهیم نمود تا مجوز دورشته در مقطع کارشناسی وکارشناسی ارشدرا اخذنمائیم واز مجموعه اعضای هیات علمی وکارکنان دانشکده خواهانم با جدیت پی گیر مسائل دانشکده باشند.

در ادامه جلسه حکم  ریاست دکتر چراغی بعنوان رئیس دانشکده توسط دکتر رئیس دانشگاه به وی اعطاء گردید.

درپایان لوح تقدیری از طرف رئیس، اعضاء هیأت علمی و کارکنان دانشکده پیرادامپزشکی درجهت تقدیر از زحمات دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه  در راستای ارتقاء آموزشکده به دانشکده به وی اهداء گردید.

برگزاري اولين جلسه شوراي آموزشي دانشکده پيرادامپزشکي برگزاري اولين جلسه شوراي آموزشي دانشکده پيرادامپزشکي برگزاري اولين جلسه شوراي آموزشي دانشکده پيرادامپزشکي