دکتر کشتی دار :به منظور ارتقای سلامت همه دانشگاهیان آیین نامه ورزش کارکنان مراکز آموزش عالی تهیه شد

دکتر محمد کشتی دار مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری با اعلام اینکه به منظور ارتقای سلامت  همه دانشگاهیان آیین نامه ورزش کارکنان تهیه شد ، گفت: از مدتها قبل با همکاری کارشناسان و صاحب نظران عرصه ورزش دانشگاهی در خصوص تهیه این آیین نامه بحث و تبادل نظر انجام گرفت و سرانجام با اتفاق نظر کامل این آیین نامه تهیه شد .

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ،  دکتر کشتی دار ادامه داد: همگان به اصل عقل سالم در بدن سالم معتقدیم و انجام فعالیت های بدنی و ورزش را خاص دانشجویان نمی دانیم و اعتقاد داریم سلامت کارکنان، کارشناسان و همه دانشگاهیان می تواند آموزش عالی را همواره در مسیر موفقیت و بهره وری مناسب سوق دهد.

وی همچنین  یکی از راههای فراگیر کردن ورزش کارکنان را مشارکت صددرصدی همه مسولین دانشگاهها دانست و افزود :  نقش علم ورزش و تربیت بدنی در بالابردن توانمندی های روحی و جسمانی دانشگاهیان و داشتن جامعه ای سالم امری انکار ناپذیر است. مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم خاطر نشان کرد : آیین نامه ورزش کارکنان تنظیم شده و در جلسه بعدی کمیته تجمیع این وزارت دردستور کار قرار خواهد گرفت .