برگزاری اولین جلسه شورای رابطان روابط عمومی دانشگاه

اولین جلسه شورای رابطان روابط عمومی دانشگاه با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ، آقای فتاحی مدیرروابط عمومی دانشگاه واعضای شوراء عصرروزدوشنبه 26/10/90درمحل سالن جلسات حوزه ریاست برگزارگردید.

درابتدای جلسه دکترعلی محمدی رئیس دانشگاه درسخنان کوتاهی براهمیت نقش روابط عمومی درپیشبرداموردانشگاه تاکید کردوگفت:برای پیشبردامورورفع کاستیها ومشکلات نیازمند بدست آوری اطلاعات وآگاهیهای لازم ازامورمختلف دانشگاه می باشیم که این امر برعهده روابط عمومی می باشد ولذا برای اینکه روابط عمومی بتواند وظایف خود را به نحو احسن انجام دهدباید حوزه های مختلف همکاری وتعامل درستی با روابط عمومی دانشگاه داشته باشند.

دکتر علی محمدی افزود:از مجموعه کارکنان انتظار دارم با هم هماهنگ وهمدل باشند تا کارها به نحو مطلوبی پیش برود ودر این راستا از نظرات ،پیشنهادات وبیان مشکلات توسط کارکنان خدوم دانشگاه استقبال می نمائیم.

درادامه آقای فتاحی مدیرروابط عمومی دانشگاه  ضمن تقدیر وتشکر از رابطان روابط عمومی گفت:با مطالعه وبرنامه ریزی انجام شده قصد داریم کتاب جامع اطلاعات دانشگاه راتهیه وتدوین نمائیم که این امر دقت وهمکاری شماعزیزان رامی طلبد تا اطلاعات درست را جمع آوری کرده ودر اختیار روابط عمومی قرار دهید.

آقای فتاحی به موضوع سایت دانشگاه اشاره کرد وگفت:بعضی قسمتهای سایت به روز نیست وباید اطلاعات جدیدی تهیه وتنظیم گرددتا روند بروز رسانی سایت تکمیل گردد.

آقای فتاحی درادامه به تمایل فوق العاده دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه به حل مشکلات کارکنان اشاره کرد وگفت: آقای دکتر علی محمدی همیشه پی گیر حل مشکلات کارکنان دانشگاه بوده ودراین راستا روابط عمومی دانشگاه می تواندپل ارتباطی بین کارکنان وریاست دانشگاه باشد و از شما عزیزان خواستاربیان مشکلات وموانع وارائه راهکار به روابط عمومی هستیم تا بعد از مطالعه ودسته بندی در اختیار ایشان قرار گیرد که این امر می تواند راهگشا باشد.

آقای فتاحی همچنین بر مشارکت رابطان روابط عمومی در تهیه وتدوین سرود دانشگاه،مجله خورشید زاگرس،ساماندهی تابلوهای اعلانات،فیلم معرفی دانشگاه وکتابچه تلفن دانشگاه تاکید گردید.

دردامه حاضرین جلسه به بیان دیدگاها ونظرات خود پرداختند که اهم مسائل حول محورهای ذیل مطرح گردید:

حل مشکلات تلفنهای داخلی دانشگاه،آموزش نیروهای خدماتی ،فرهنگ سازی دراستفاده از بیت المال وضرورت تشکیل بانک جامع اطلاعات دانشگاه.