برگزاری نشست مشترک اساتید وعوامل طرح ضیافت

نشست مشترک اساتید وعوامل اجرایی طرح ضیافت با حضور حجت الاسلام والمسلمین صفرلکی مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری، حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی ،آقای بلوکات از کارشناسان ستاد مرکزی طرح ضیافت اندیشه کشور،اساتید وعوامل اجرایی  در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در ابتدای نشست حجت الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی با تبریک حلول ماه مبارک رمضان گفت:امسال تغییرات ساختاری در شکل ومحتوای طرح ضیافت اندیشه انجام شده است وامید دارم با تلاش وهمکاری عوامل اجرایی واساتید محترم دور سوم طرح درسطحی عالی برگزار گردد.

حجت الاسلام هاشمی افزود:در محموع 1200نفر دانشجو در این طرح ثبت نام کرده اند که 600دانشجو برادر در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز ایلام و600دانشجوی خواهر در دانشگاه ایلام دراین طرح شرکت خواهند کرد.

در ادامه اساتید وعوامل اجرایی طرح ضیافت اندیشه به بیان دیدگاهها ونظرات مورد نظر خود پرداختند که اهم مسائل حول محورهای ذیل مطرح گردید:ضرورت توجه به مطالبات اصلی دانشجویان،شناسایی دانشجویان مستعد،مشارکت دانشجویان دربرگزاری طرح،شکل گیری جلسات مباحثه وطرح مطالب سیاسی روز ایران وجهان.

در پایان آقای بلوکات از کارشناسان ستاد برگزاری طرح ضیافت مرکز کشور از روند برنامه ریزی ومحتوای برنامه های طرح ضیافت اندیشه دانشگاه ابراز رضایت نمود.

برگزاري نشست مشترک اساتيد وعوامل طرح ضيافت برگزاري نشست مشترک اساتيد وعوامل طرح ضيافت برگزاري نشست مشترک اساتيد وعوامل طرح ضيافت