برگزاری مراسم جشن نیمه شعبان

مراسم جشن نیمه شعبان با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،معاونین،روسای دانشکده­ها،اعضای هیات­ علمی،کارکنان وجمعی از دانشجویان روز چهارشنبه 14/4/91در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

دراین مراسم حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی با تبریک فرارسیدن ولادت امام عصر(عج)گفت:در ارتباط با موضوع امام عصر(عج)،مهدویت وآخرالزمان مطالب زیادی تاکنون نوشته وگفته شده است.

موضوعاتی از قبیل نحوه ولادت،غیبت صغری،غیبت کبری،نواب اربعه،امدادهای ویژه امام عصر(عج)نسبت به مردم ،امتها وافراد،ویژگیهای 313نفر،طول عمر امام(عج)،آموزه های مهدویت،علائم  عمومی ظهور،علائم قطعی ظهوروشبهات پیش آمده ازجمله موضوعاتی هستند که که همیشه مورد بحث وبررسی قرار گرفته اند.

حجت الاسلام هاشمی مهمترین وظیفه آحاد مردم را قرار گرفتن درجزء منتظران واقعی اعلام کرد وگفت:همه آحاد مردم وظیفه دارند با رعایت اصول ومبانی اسلامی خود را جزء منتظران واقعی قرار دهند  تاموضوع مهدویت به عنوان یکی  از مهمترین مباحث اسلامی در جایگاه حقیقی خودقرار گیرد.

حجت الاسلام هاشمی با اشاره به ویژگیهای جامعه مهدوی گفت: درجامعه مهدوی قرآن کریم در زندگی عملی مردم عینیت وتجلی پیدامی کندوعبودیت،توحید،خدامحوری،وخداخواهی درزندگی انسانها دیده می شود.

حجت الاسلام هاشمی افزود:تمام ویژگیهایی که پیامبر(ص) در زندگی فردی واجتماعی ودر ارتباطات سیاسی داشت تمام آن ویژگیهادر امام عصر(عج)تجلی پیدامی کند.

معاون نهاد نمایندگی در باره دیگر ویژگیهای جامعه مهدوی گفت:در جامعه مهدوی عدالت با تمام ویژگیهایش  ودر همه ابعاد تحقق پیدا می کندوهرکس هرآنچه را استحقاق دارد به آن می رسدوبرای همین منتظر واقعی کسی است که این نوع عدالت رادر خود ودیگران جاری کند.

حجت الاسلام هاشمی افزود:در جامعه مهدوی حرکت به سوی اموری است که رضای خداوند متعال را درپی داشته باشدوبرای همین در این جامعه نماز از اولویت اساسی برخور دار است وحرف اول را می زندبرای اینکه نماز انسان را به خدا نزدیک می نمایدوبدین لحاظ است که  منتظران واقعی اهل نماز وعبادت می باشند.

حجت الاسلام هاشمی در پایان تاکیدکرد:اعتقاد به منجی در آخر الزمان در تمامی ادیان ومذاهب وجود دارد وافتخار شیعه این است که منجی بشریت را با نام ونشان  وبه صورت کامل می شناسد.

در درادامه مراسم نمایشی با هنرمندی آقای تولیده اجراء گردید واشعاری در مدح امام عصر(عج)قرائت گردید.درپایان هدایایی از طرف ریاست دانشگاه به کارکنان اهداء گردید.

برگزاري مراسم جشن نيمه شعبان برگزاري مراسم جشن نيمه شعبان برگزاري مراسم جشن نيمه شعبان برگزاري مراسم جشن نيمه شعبان