حجت الاسلام والمسلمین صفر لکی:فتح خرمشهر نتیج وحدت وهمدلی واخلاص رزمندگان بود

مراسم بزرگداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی  خرمشهرظهر امروز با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین صفر لکی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مسجد دانشگاه برگزار گردید.

دراین مراسم که اعضای هیات علمی،کارکنان وجمع زیادی ازدانشجویان حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین صفر لکی در ابتدا با تبریک ولادت باسعادت امام محمد باقر(ع)وحلول ماه رجب گفت:سوم خردادسالروز آزاد سازی خرمشهر  به عنوان یک روز ماندگار برای همیشه در تاریخ نظام اسلامی جاودانه وماندگارخواهد ماند.

وی افزود:بعد از یک دوره رکود رزمندگان اسلام اعم از سپاه ،بسیج وارتش با همدلی ووحدت توانستند علیرغم  همه مشکلات وبا وجود مسلح بودن دشمن بعثی به انواع سلاحها ووسایل جنگی خرمشهر راآزاد نمایند وکلیه معادلات سیاسی ونظامی منطقه را تغییر دهند.

حجت الاسلام والمسلمین صفر لکی درادامه بااشاره به اخذ مجوز رشته های جدیددر مقطع دکتری گفت:با برنامه ریزی و رایزنیهای انجام شده دانشگاه موفق شد درهفته جاری مجوز هفت رشته تحصیلی در مقطع دکتری را اخذ نماید که این امر می تواندبه روند توسعه علمی دانشگاه کمک نماید.

حجت الاسلام والمسلمین صفر لکی در پایان ابراز امدواری کرد این روند همچنان ادامه داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمين صفر لکي:فتح خرمشهر نتيج وحدت وهمدلي واخلاص رزمندگان بود حجت الاسلام والمسلمين صفر لکي:فتح خرمشهر نتيج وحدت وهمدلي واخلاص رزمندگان بود