انتخابات شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان در حال برگزاری است

انتخابات  شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان امروز در محل دانشکده پیرادامپزشکی درحال برگزار است.

آقای شهاب ناصری پوردبیرنظارت برتشکلهای دانشجویی دانشگاه درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی در باره برگزاری این انتخابات گفت:بیست وچهار دانشجو شامل هشت دانشجوی خواهر وشانزده دانشجوی برادر به رقابت با هم می پردازند که درنهایت با رأی دانشجویان نه نفربه عضویت شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان درخواهند آمد.

وی میزان استقبال دانشجویان را عالی دانست وگفت:از ابتدای شروع رأی گیری تااین لحظه دانشجویان زیادی دراین انتخابات شرکت کرده­ اند که امیدواریم این روند تا پایان ادامه داشته باشد.

وی ابراز امیدواری کرد که  دانشجویان منتخب بتوانند به رسالت واقعی تشکلهای دانشجویی عمل نموده ودر راستای تقویت وتوسعه برنامه های این تشکل تلاش نمایند.

آقای ناصری درپایان از مجموعه کسانی که درامر برگزاری این انتخابات مشارکت دارند قدردانی نمود.