برگزاری نشست معاون پشتیبانی ومنابع انسانی با کارکنان دانشگاه

نشست  جناب آقای دکتر گودرزی معاون پشتیبانی ومنابع انسانی با کارکنان دانشگاه روز دوشنبه 1/3/91در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در این نشست که جمع زیادی از کارکنان حضور داشتند دکتر گودرزی معاون پشتیبانی ومنابع انسانی با عرض خیر مقدم به کارکنان وابراز خرسندی از برگزاری این نشست گفت:مجموعه کارکنان در دانشگاه مثل اعضای یک خانواده هستندوبرای همین بایدبا جدیت وبا همراهی هم سعی کنیم مشکلات وکاستیها را رفع نموده وامور دانشگاه را پیش ببریم.

وی افزود:برای توسعه دانشگاه نیازمندهمراهی واهتمام تمامی کارکنان می باشیم وبرای همین باید ما به صورت جمعی وگروهی کارکرده ومنافع جمع وگروه را در اولویت قرار دهیم.

دکتر گودرزی درادامه به بیان نکات وتوصیه هایی در امور اجرایی دانشگاه  به شرح ذیل پرداخت :

-        لزوم شفاف سازی در کار

-        ریشه یابی مشکلات واهتمام در حل آنها

-        اهتمام جدی در حفاظت از بیت المال

-        اهتمام جدی در رعایت شأن دانشگاه

-        فعال شدن ستادرفاهی

-        هماهنگی با مدیران برای ادامه تحصیل

-        رعایت امانتداری

-        ارتقاء سطح خدمات ارائه شده

در ادامه جلسه، کارکنان دانشگاه به بیان نظرات،دیدگاهها،مشکلات وانتقادات مورد نظر خودپرداختند که اهم مسائل حول محورهای ذیل مطرح گردید:

تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی،ساماندهی اضافه کار،افزایش رفاهیات،ادامه تحصیل وافزایش اعتبارات ورزشی.

برگزاري نشست معاون پشتيباني ومنابع انساني با کارکنان دانشگاه برگزاري نشست معاون پشتيباني ومنابع انساني با کارکنان دانشگاه برگزاري نشست معاون پشتيباني ومنابع انساني با کارکنان دانشگاه